Savršeno za djecu – SheKnows


Martha Stewart dala nam je dar za 2023.: recept za zdrave kolačiće koje će čak i naša djeca voljeti!

Dana 12. siječnja, Stewart je podijelila izvrstan video svog recepta za kolačiće koji će obožavati svatko bilo koje dobi. Objavila je video s naslovom: “Brzo povucite prema gore za djecu: U samo 10 minuta izradite tijesto za ove hrskave poslastice napravljene od cjelovitog pšeničnog brašna. Mnogi recepti za pečenje mogu se modificirati tako da koriste jednake dijelove cjelovitog pšeničnog i višenamjenskog brašna, bez gubitka okusa ili teksture. Slijedite ili idite na poveznicu u našoj biografiji za cijeli recept.”

Za ovaj ukusni recept trebate razdvojiti dosta sastojaka poput zobenih zobi, višenamjenskog brašna, tamno smeđeg šećera i još mnogo toga. (I ne zaboravite te komadiće čokolade zamijeniti suhim ribizlom ili grožđicama!)

Sada, s vremenom pripreme od samo 10 minuta i vremenom kuhanja ispod 30, svi u kući mogu uživati ​​u ovim poslasticama za tren oka (i imaju nekoliko sekundi!) Što se tiče recepta u četiri koraka, gotovo je kao poslastica koja više potiče na razmišljanje. Ponovno ga stvorite jer počinjete miješanjem sastojaka u prahu i začas ćete ga hladiti na listovima oko pet minuta!

To je lako!

Ovdje pronađite recept za Stewartov zdravi kolačić od zobenih pahuljica.

Martha Stewart

Povezana priča

Svježa pita od jabuka Marthe Stewart koja se lako rekreira zasigurno će se odmah svidjeti publici


Umjesto da uzmete još jednu kuharicu, zašto ne biste uzeli primjerak jednog od njezinih životnih priručnika? Stewartova knjiga Marthin priručnik: Kako učiniti (gotovo) sve Dostupan je na Amazon Kindleu i pomoći će vam da zajedno postignete (gotovo) sve u životu.

Marthin priručnik: Kako učiniti (gotovo) sve 35,00 dolara na Amazon.com

Source link

Leave a Comment