Sažetak prozora pristupnika ranog prijenosa


26. studenoga 2022.; College Station, Texas, SAD; Trener Texas A&M Aggiesa, Jimbo Fisher, hoda sa strane tijekom druge četvrtine protiv LSU Tigersa na Kyle Fieldu. Obavezan izvor: Jerome Miron-USA TODAY Sports

Prvi prozor za igrače da objave svoje namjere transfera je došao i prošao, a Texas A&M nogometni program je svakako doživio mnogo uzbuđenja. Sveukupno, 25 Aggie stipendista ušlo je u transfer vrata tijekom tog vremenskog okvira: najviše na konferenciji.

Treba napomenuti, naravno, da niti jedan od 22 startera u finalnoj utakmici Aggiesa protiv LSU-a nije ušao na vrata (iako su se trojica prijavila za draft), a ušao je samo jedan igrač koji je zabilježio bilo koju statistiku u toj utakmici vrata: Senior L. P. Andre White Jr. Od sedam startera koji su ušli u vrata, četiri su suspendirana tijekom druge polovice sezone zbog incidenata izvan terena, a jedan nije gledao teren. Ostala dva u A&M-u prvenstveno su bila zahvaljujući bivšem obrambenom analitičaru Nicku Williamsu (s jednim od njih, Smokeom Bouiejem, koji je zapravo Williamsov rođak), koji je nedavno prihvatio mjesto DL trenera u Coloradu pod Deionom Sandersom.

Osim toga, manje od polovice od 25 igrača prebačenih iz Texas A&M nogometa obvezalo se na programe Power 5. Trojica su predana Georgia Techu (Haynes King, Chase Lane i Andre White), jedan Dukeu (Myles Jones) i jedan u Louisville (Marquis Groves-Killebrew), te po jedan u Nebrasku i Indianu (Elijah Jeudy i Marcus Burris, redom). Trojica prethodno suspendiranih brucoša idu na tradicionalne energetske programe, s Denverom Harrisom na LSU, Chrisom Marshallom na Ole Miss, a Anthony Lucas je odlučio odabrati Southern Cal. Smoke Bouie se vratio kući u UGA—nije iznenađenje, budući da su Bulldogsi bili najveća konkurencija A&M-u za njegove usluge izvan srednje škole (čak je izbačen gotovo nakon dana potpisivanja ugovora), a potječe iz istog rodnog grada kao i HC Kirby Smart.

Sve u svemu, dubina Aggiesa je neporeciva. No, također je vrijedno spomenuti sposobnost nogometnog programa Texas A&M da održi svoje, početni talent u igračima kao što su Conner Weigman, Evan Stewart, Walter Nolen, Shemar Stewart i drugi nakon njihovog užasnog rezultata prošle sezone. Ova jezgra mladih igrača nastavit će se razvijati i zacrtati smjer programa koji ide naprijed. Budućnost je svijetla, ali Aggiji se još uvijek moraju opskrbiti dubinom kroz vrata nakon što su izgubili toliko igrača.

Source link

Leave a Comment