Scott Frost izazvao je raspravu pobjedom Bengalsa


Čak i kada su Cincinnati Bengalsi zauzeti protiv Buffalo Billsa, ljubitelji nogometa iz Nebraske mogu pronaći način da razgovaraju o svojoj omiljenoj sveučilišnoj momčadi. U nedjelju se rasprava o doigravanju AFC doigravanja okrenula Huskersima i točnije bivšem glavnom treneru Scottu Frostu.

Ako ste već dugo član nogometne zajednice Nebraske, vjerojatno niste zbunjeni kako se rasprava o Bengalsima pretvorila u raspravu o Frostu. Uostalom, ova je rasprava bila vrlo glasna u posljednje dvije godine.

Jedan od najboljih bekova u NFL-u, Joe Burrow, navodno je želio igrati sveučilišnu loptu za nogometnu momčad Nebraske. Zapravo, postoje posredni dokazi da je zapravo dvaput pokušao postati kukuruznjak i da je odbijen…dvaput. Jednom Bo Pelini, a zatim nedavno Scott Frost.

Priča o Frostu i društvu je da nisu htjeli da Burrow dođe kad su već imali Adriana Martineza. Osoblje je vjerovalo da je Martinez bek budućnosti i sadašnjosti i nije željelo da napusti Nebrasku zbog nove konkurencije. Natjecanje u Burrowu koje ionako neće dugo trajati. Tako je Frost odabrao Martineza, Burroughs je otišao na LSU i ostalo je povijest.

U nedjelju je ta povijest opet izbrisana jer je Boro bacio 242 jarde i dva touchdowna i odveo Bengalse do AFC prvenstva. Nogometni navijači iz Nebraske, koji su postali sve više ljuti na Frosta otkako su vidjeli što učinkovito osoblje može učiniti, odlučili su da je vrijeme da svoje žalbe iznesu na društvene mreže.

U ovom trenutku potpuno je prirodno zapitati se hoće li veza Joea Burrowa i Scotta Frosta ikada prestati biti tema razgovora na Twitteru, Facebooku ili nasumičnim oglasnim pločama. Odgovor je definitivno potvrdan, jednom kada nogometna Nebraska bude imala stvarne pobjede i stvarne igre s kuglanjem. Nadajmo se da će to početi 2023.

Source link

Leave a Comment