Sezona br. 18 u muškom tenisu otvorena je pobjedama protiv Campbella i North Carolina Centrala


Broj 18 muške teniske momčadi Sjeverne Karoline stigla je do pobjede od 7-0 nad Campbellom i North Carolina Centralom dvostrukim pogotkom u Cunfield Tennis Centeru u četvrtak poslijepodne čime je otvorila svoju dvoransku sezonu.

Što se dogodilo?

UNC je dominantno započeo meč, odmah povodeći u sva tri natjecanja parova. Njegov uspjeh se nastavio, a dvojac prve godine studija Carl Bowling i Will Jansen, koji su bili na trećem mjestu, utrčao je do pobjede, odnijevši pobjedu 6-3. Ubrzo je uslijedio drugi set diplomskog studenta Braina Cernocha i brucoša Benjamina Kittaya, koji su dominirali nad svojim protivnicima 6-1. Student diplomskog studija Ryan Segerman i student druge godine Casey Kania završili su prvi dio meča, pobjedivši 6-3 i omogućivši Tar Heelsima da ostanu neporaženi u parovima.

Pojedinačna utakmica počela je na isti način, a Sjeverna Karolina je osvojila prvi bod na svakom terenu. Cernoch, koji je igrao drugi, bio je prvi koji je pobijedio, postigavši ​​6-0, 6-1 u brzom meču protiv Lucasa Steffena i stavio svoj prvi pojedinačni bod na ploču. Segerman, na prvom bacanju, bio je odmah iza njega, sa 6-3, 6-1 nad Damienom Nazarom i poveo Sjevernu Karolinu s 3-0. Bowling, četvrtoplasirani bacač kugle, došao je do pobjede, porazivši Benjamina Maysa 6-4, 6-4. Preostali Tar Heels su pobjeđivali u dva seta, na kraju počistivši UNC u dva seta, 7-0.

Tar Heels su zadržali svoj zamah prema naprijed protiv NC Centrala i ponovno dominirali u igri parova. Kuglač i junior Peter Murphy osvojili su prvi bod sa 6-0 u parovima. Cernoch i Kittay udružili su se po drugi put i osvojili par poena za UNC koristeći dosljednu, dobro uvježbanu timsku strategiju za pobjedu od 6-2.

Sigerman i Cernoch promijenili su pozicije u svom drugom pojedinačnom meču dana, koji se pokazao uspješnim. Cernich je uspio iskoristiti svoj snažan servis i sposobnost pomicanja terena oko lopte u svoju korist, te je porazio Sebastiena Pina 6-1, 6-1. Igrajući na trećem terenu, Anuj Watan je bila sljedeća, koja je na kraju pobijedila Karen Abdul Hakim sa 6-1, 6-1. Murphy je ostvario svoju drugu uzastopnu pobjedu u Tar Heelsima, porazivši Naresha Bharatija 6-2, 6-0 na šestom terenu.

Tko se istaknuo?

Obećavajući u jesenskoj sezoni, stigavši ​​do ITA sveameričkog finala parova s ​​Cernochom i osvojivši Master’U prvenstvo s timom SAD-a, Seggerman je nastavio impresionirati, pokazujući svoju svestranost i dosljednost iu pojedinačnom iu paru.

Cernoch je također zablistao, pruživši dominantnu igru ​​i nikad ne ispustivši više od jednog poena u bilo kojem setu u oba meča.

Kada ste to odlučili?

UNC je kontrolirao igru ​​od početka protiv Campebella i nikada nije izgledalo u opasnosti da će izgubiti bilo koju od svojih utakmica. Ipak, presudnim se pokazao Bowling koji se svojom jedinom pobjedom vratio do pobjede. Isto vrijedi i za utakmicu protiv NC Centrala, gdje je Sjeverna Karolina dominirala od samog početka. Međutim, ovoga puta Murphy je vratio posljednji bod i ovjerio pobjedu.

zašto je to važno?

Snažna izvedba Tar Heelsa u današnjoj utakmici daje UNC-u pozitivan početak i služi kao obećavajući pokazatelj za ostatak sezone, dok se pripremaju suočiti s nekoliko teških protivnika. Sjeverna Karolina će nastojati iskoristiti zamah te pobjede i prenijeti ga u svoj meč koji se brzo približava protiv 10. nositelja Južne Karoline, što će biti njihovo prvo pravo natjecanje u sezoni.

Kada idući put igraju?

Sljedeće, Sjeverna Karolina izaći će na teren u nedjelju, 19. siječnja, kako bi se suočila s Južnom Karolinom broj 10. Utakmica bi trebala početi u podne.

@zaposlenik

@zaposlenik | sports@dailytarheel.com

Da biste svako jutro primali dnevne vijesti i naslove u svoju pristiglu poštu, prijavite se za naše biltene putem e-pošte.

Source link

Leave a Comment