Shiba Inu (SHIB) i Ethereum (ETH) sada podržani na Robinhood novčaniku: pojedinosti


Slika članka

Tomiwabold Olajide

Robinhood Wallet je dodao podršku za Ethereum i ERC-20 tokene

U rujnu prošle godine, Robinhood je najavio lansiranje svog Web3 beta novčanika, omogućujući 10.000 kupaca na listi čekanja da sudjeluju u fazi testiranja novčanika.

Proizvod pod nazivom Robinhood Wallet omogućuje korisnicima trgovanje i razmjenu kriptovaluta bez naknada na mreži. Najavio je Polygon kao prvi podržani blockchain.

U novom tweetu, generalni direktor Robinhood Crypto Johann Kerbrat Najavio je da je uz Polygon sada dodana i podrška za Ethereum mrežu. Isto tako, podrška za više od 50 ERC-20 tokena navedena je u Robinhoodovoj aplikaciji, uključujući Shiba Inu.

To korisnicima omogućuje prijenos tokena kao što su COMP, MATIC, SHIB, SOL, UNI, USDC itd. iz Robinhood aplikacije i drugih platformi u njihov Robinhood novčanik.

U travnju prošle godine Shiba Inu je uvršten na Robinhood aplikaciju, na veliko oduševljenje SHIB zajednice. Peticija Change.org za uključivanje kriptovalute na temu psa u aplikaciju za ulaganje bez provizije dosegla je gotovo 600 000 potpisa.

Počinje oduzimanje

Johan Kerbrat izjavio je da je započelo uvođenje Web3 Robinhood novčanika s više od milijun čekanja. Objavljeni novčanik Robinhood sadrži promjene napravljene na temelju povratnih informacija korisnika od beta programa.

S tim u vezi, podrška za NFT-ove dodana je i na Ethereum i na Polygon, što korisnicima omogućuje pregled i sigurno pohranjivanje njihovih omiljenih skupova.

Uz ova poboljšanja, korisnici će i dalje moći razmjenjivati ​​kriptovalute i tokene bez mrežnih naknada na Polygonu, kao i spajati se na svoje omiljene Web3 aplikacije.

Kerbrat je najavio da će u nadolazećim tjednima dijeliti pristupne kodove koji će svojim korisnicima omogućiti pristup iOS aplikaciji Robinhood Wallet putem e-pošte. Korisnici koji preuzmu i dobiju pristup ispunjavaju uvjete za primanje 5 USD u kriptovaluti u svoje novčanike.

Source link

Leave a Comment