Sljedeća velika stvar u svijetu NFT-ova?


Tijekom proteklih nekoliko mjeseci, eksplozija rasta u NFT industriji otvorila je put za pojavu mnogih uzbudljivih novih projekata.

Mnogi od ovih novih nefinancijskih fondova predstavljaju uvjerljive mogućnosti ulaganja za pametne ulagače koji imaju dovoljno predviđanja da ih rano prepoznaju.

Ovaj vodič govorit će o BudBlockzovim Ganja Guruz NFT-ovima, koje su mnogi analitičari već opisali kao sljedeću veliku stvar u svijetu NFT-ova.

Novi NFT projekt nudi uzbudljive mogućnosti ulaganja za investitore svih razina iskustva. Istražimo ovaj projekt kako biste mogli dublje razumjeti najbolje NFT-ove za kupnju ove godine.

>>>>>>> KUPITE BUDBLOCKZ KOD SAD <<<<<<<

Ganja Guruz NFT-ovi

BudBlockz je nadolazeće tržište kanabisa koje će koristiti NFT-ove poznate kao Ganja Guruz za nagrađivanje korisnika i upoznavanje s mogućnostima ulaganja za djelomično vlasništvo u poslovima kao što su farme i ambulante.

Ganja Guruz vrlo je obećavajući NFT projekt s ogromnim potencijalom koji se sastoji od 10 000 jedinstvenih NFT-ova koji će biti dostupni na platformama poput OpenSea.

Kolekcija BudBlockz NFTs nevjerojatno je svestran i značajkama bogat NFT projekt koji može preoblikovati sektor. Nositelji Ganja Guruz NFT-ova mogu pristupiti posebnim popustima i značajkama samo za članove na tržištu BudBlockz.

Kao što smo ukratko spomenuli, novi BudBlockz NFT projekt sadrži 10 000 različitih NFT-ova koji su puni jedinstvenih pogodnosti i značajki.

BudBlockz ekosustav uključuje NFT tržište, staking platformu, niz P2E igara, lijepo dizajniranu Metaverse platformu i decentraliziranu razmjenu.

Uz sve to upakirano u jedan novi NFT projekt, BudBlockz ima za svakoga ponešto i čini se da će preuzeti NFT prostor.

U središtu BudBlockz ekosustava je njegov izvorni token, $BLUNT. S ograničenom zalihom od 420 milijuna tokena, TUPI dolari koriste se za napajanje svega što ima BudBlockz.

Izvorni token projekta koristi se za nagrađivanje vještih igrača, zarađivanje prihoda kupnjom Ganja Guruz NFT dionica i više.

Kolekcija BudBlockz NFTs jedan je od novijih NFT projekata koji stvarno ne želite propustiti. S tako raznolikim skupom značajki i ekosustavom punim sinergija, NFT-ovi Ganja Guruz mogli bi biti najuspješniji NFT projekt godine.

Platforme kanabisa temeljene na NFT-u su u velikoj potražnji, a sa svim dodatnim značajkama koje su upakirane u Ganja Guruz NFT-ove, logično je da će ovaj projekt privući ogromnu bazu korisnika u rekordnom vremenu.

Četvrta pretprodaja BudBlockza (BLUNT) već je započela, pružajući ogromnu priliku svima koji traže sljedeći veliki NFT projekt u koji bi mogli uložiti.

BudBlockz (BLUNT) jedno je od najboljih ulaganja jer ulagačima nudi mnogo načina za zaradu – a s tokenom koji je još uvijek u fazi pretprodaje, sada je najbolje vrijeme za kupnju.

>>>>>>> KUPITE BUDBLOCKZ KOD SAD <<<<<<<

Koristite promotivni kod: BUYBLUNT da biste dobili 20% bonusa na svoju kupnju. Vrijedi do 31. siječnja.

Kupite ili saznajte više o BudBlockzu (BLUNT) na donjim poveznicama:

Službena stranica: https://budblockz.io/

Predbilježba: https://app.budblockz.io/sign-up

Veze zajednice BudBlockz: https://linktr.ee/budblockzSource link

Leave a Comment