“smiješno za sve zainteresirane”


Dvostruka prvakinja Australian Opena Victoria Azarenka plasirala se u četvrtfinale Melbourne Parka prvi put od 2016. nakon što je u četvrtom kolu svladala Zhu Lin sa 4-6, 6-1, 6-4.

Problem s ovom utakmicom bio je taj što je počela u nedjelju u ponoć po lokalnom vremenu i završila u 2:20 ujutro u ponedjeljak. Meč je odigran u Rod Laver Areni, ali se problem s rasporedom mogao lako izbjeći jer su ostali tereni bili slobodni, a meč prvog igrača svijeta Bjelorusije mogao se igrati odmah nakon meča Ige Sweetik protiv Elene Rybakine na Margaret. Dvorski trg.

U svjetlu toga, ljubitelji tenisa bili su ogorčeni kada su na Twitteru kritizirali Australian Open zbog rasporeda. Pam Shriver, bivša tenisačica, izrazila je nezadovoljstvo kasnim početkom ženskog pojedinačnog meča.

“Tužna sam što slobodne žene počinju ovu odgodu”, napisala je Shriver.

Žao mi je što slobodne žene počinju ovako kasno. 🤬😡🤬😡🤬😡

Osamnaestostruka Grand Slam prvakinja Martina Navratilova također je rekla svoje mišljenje o tome, rekavši da nijedan drugi sport ne počinje ovako kasno i da je teško osvojiti igrače jer ne mogu uzeti dan odmora nakon što su igrali kasno.

“Znate li neki drugi sport koji počinje ovako kasno? Djeca s loptom danas mogu uzeti slobodan dan. Igrač koji pobjeđuje ne može”, napisala je Navratilova.

@zaposlenik @zaposlenik Znate li za neki drugi sport koji počinje ovako kasno? Djeca s loptom mogu uzeti slobodan dan. Igrač koji pobjeđuje ne može. Stvarno ti je loša logika…

Drugi korisnik komentirao je kako ne samo da se prema tenisačima postupa nepravedno, već da nitko ne gleda njihove mečeve zbog “užasnog rasporeda”.

“Bio sam jedan od velike većine onih u Rod Laver Areni, koji su gledali sjajnih 5 setova koji su završili oko 23:00, i odlučili su ne ostati i gledati Azarenku protiv Zhua. Ne samo da su žene tretirane nepravedno zbog lošeg rasporeda nakon muška utakmica U noćnoj sesiji nitko ne gleda,” tvitao je korisnik.

Bio sam jedan od velike većine onih na stadionu Rod Laver, koji su gledali sjajnih 5 setova koji su završili oko 23:00, i odlučili su ne ostati i gledati Azarenku protiv Zhua. Ne samo da su žene tretirane nepravedno zbog lošeg rasporeda nakon muške utakmice u noćnom terminu, nitko ne gleda twitter.com/phsriver/stat…

Evo nekoliko reakcija obožavatelja:

početak utakmice bliže ponoći po lokalnom vremenu kada su umjesto toga mogli premjestiti utakmicu u Margaret Court Arenu ili neki drugi stadion za gledanje kako bi izbjegli sve ovo. twitter.com/phsriver/stat…

Ne mogu vjerovati da ga nisu premjestili u Margaret Court Arenu ili neki drugi izložbeni prostor twitter.com/PHSriver/stat…

@zaposlenik To je smiješno… budući da sam pozitivna osoba, jedina sam mrvica pozitive koju mogu pronaći je da se prikazuje u udarnom terminu u Kini, pa se nadam da je to dobro za Zhuov profil kod kuće?

@zaposlenik Pogotovo kad su mogli zakazati dvije ženske večernje utakmice protiv MCA u isto vrijeme

@zaposlenik To je apsurdno. Međutim, Tiley ne bi imao nikakve kritike na raspored.

@zaposlenik Ne sjećam se nijednog drugog studija poput ovog u posljednje vrijeme, Craig Tilley bi ovo trebao popraviti. Ovo je jako pogrešno. Ove utakmice počinju u 10 sati. Kao tko je kupio karte za utakmicu koja je kasno počela! Murray i Martina cijeli tjedan govore kako nije dobro da se itko diže ovako kasno!

@zaposlenik Smiješno je očekivati ​​od elitnih sportaša da ovako kasno daju sve od sebe, a kamoli očekivati ​​da će igrati dobro u svojoj sljedećoj utakmici kada su zapravo izgubili i jedan dan odmora i oporavka. To bi njihovog protivnika trebalo staviti u veliku prednost. Plus kumulativni učinak ako ih je nekoliko.

@zaposlenik Nitko ne bi trebao početi ovako kasno! Muškarac ili žena, a ja živim u Europi za mene bi bilo prikladnije. Ovo je jednostavno nehumano

@zaposlenik Da. To je apsurdno. Sutra moram raditi. Ne mogu ostati trijezan, koliko god to želio. Hrpe drugih u istom čamcu. Kako očekujemo da vrhunski sportaši nastupaju usred noći i dalje je jednostavno suludo.

@zaposlenik Nema podudaranja, to je smiješno. Dječaci i djevojčice s loptom su besmislena djeca osim ako nije u pitanju financija, TV?

Azarenkin meč vjerojatno neće početi prije oko ponoći po vremenu u Melbourneu. Što je apsurdno za sve uključene strane.


“Igra se mijenja, postaje bolja; da, to je izazov” – Victoria Azarenka o tome kako je nova generacija nadahnjuje da poboljša svoju igru

Victoria Azarenka slikana je sedmog dana Australian Opena 2023.
Victoria Azarenka slikana je sedmog dana Australian Opena 2023.

Nakon pobjede u trećem kolu nad Amerikankom Madison Keys, Victoria Azarenka je na konferenciji za novinare izjavila da se tenis mijenja zbog priljeva mladih igračica, dodavši da se veseli novoj generaciji da vidi kako se može poboljšati i prilagoditi joj igra. promjene.

“Osjećam da ima puno inspiracije, djevojaka, dečki, ima puno talenta oko tenisa. Za mene je to gledanje na novu generaciju, i kako ih mogu pobijediti jer dolaze s puno snage, puno snage”, rekla je Victoria Azarenka.

Dodala je: “Za mene je to također gledanje na novu generaciju da vidim kako trebam poboljšati svoju igru ​​jer se igra mijenja, postaje bolja. Da, to je izazov.”

Brze veze

Više od Sportskeeda

Uredio Shubham BanerjeeSource link

Leave a Comment