Sponzorirani sadržaj: Keto pizza, Wraps i riblja večera s McAbee’s Super Subs | WTAJ


Sadržaj sponzorira McAbee’s Super Subs

Mindy McCabe, suvlasnica tvrtke McAbee’s Super Subs, i Dee Osias, direktorica kuće, svraćaju u Studio 814 Kitchen kako bi napravile ukusnu bezglutensku i keto pizzu. Cijela pizza sadrži samo 22 neto ugljikohidrata! Ova pizza nije samo izvrsna za osobe koje paze na ugljikohidrate, već i za osobe s dijabetesom ili celijakijom.

Od podmetača od 22 inča, pladnjeva za zabave, pladnjeva za rolnice, domaćeg čilija, salata i još mnogo toga—u McAbee’su ima za svakoga ponešto. Uz Super Bowl LVII koji se održava u nedjelju, 12. veljače u 18:30, zgrabite svoj McAbee pladanj i postanite MVP zabave!

Rebecca Bittner i studio 814 Morgana Coziera Kušajte Maccabees Keto pizzu s feferonima i kobasicom

Mindy također radi domaće slastice. Ovaj tjedan Mindy poslužuje hrskavu pitu od jagoda i maslaca od kikirikija! Svratite i pozdravite Dee’s dok naručite nešto ukusno u njezinoj lokaciji u 58. ulici u Altooni, okrug Blair.

Pronađite dnevne akcije u McAbee’s Super Subs na Facebooku.

Budući da je korizma odmah iza ugla, McAbee’s Super Subs ima mnogo opcija za ribu i plodove mora. Isprobajte 8 oz. Yuengling filet pohan u ribljem sendviču ili poslužen s domaćim mac and sirom i pirjanim rajčicama. Imaju i pržene leptir škampe. Čista srijeda je 22. veljače 2023.

Večerajte, pokupite ili uzmite. Nazovite 814-515-1077. Nemate vremena čekati na telefonu? Naručite online danas s Facebook stranice McAbee’s Super Subs. Olakšava naručivanje i možete preskočiti red!Source link

Leave a Comment