SSV.Network pokreće 50 milijuna dolara ekosustavnog fonda za podršku decentraliziranog Ethereum PoS-a


Tel Aviv, Izrael, 20. siječnja 2023., Chainwire

ssv. mreža DAO pokreće fond ekosustava vrijedan 50 milijuna dolara namijenjen podržavanju razvoja aplikacija temeljenih na tehnologiji distribuirane verifikacije (“DVT”). Da bismo uveli sljedeći val staking Ethereum tehnologija, niz staking kompanija, VC-ova i anđela iz kripto prostora – uključujući DCG, OKX, HashKey, NGC, Everstake, HackVC, GSR, Chorus.One SevenX, 1kx , i više – udružili su snage kako bi pomogli unaprijediti sljedeću generaciju rješenja za slaganje. Svi ovi glavni igrači okupili su se kako bi unaprijedili decentralizaciju Ethereuma korištenjem DVT-a.

Fond je prvi fond posvećen isključivo slučajevima korištenja DVT-a. Partneri koji podržavaju fond posebno su usredotočeni na pomoć projektima koji će podržati dugoročnu decentralizaciju Ethereuma kako se sve više suradnika pridružuje mreži. DVT i razni slučajevi korištenja koji se stvaraju s tehnologijom slični su ranim danima L2 aplikacija. Međutim, svaka tehnologija radi na vlastitom problemu, DVT, koji se fokusira na sigurnost i decentralizaciju Ethereuma, i L2s, koji se fokusira na brzinu transakcija i smanjenje troškova.

Svrha fonda je uspostaviti DVT kao važnu infrastrukturu za Ethereum
DVT To je ključna komponenta Vitalikove Ethereum mape puta prema potpuno decentraliziranom Ethereumu 2.0. Ssv.network prva je implementacija DVT-a i pozicionirao se kao Ethereum-ov sigurnosni sloj – ili sloj 0. Sa svakim Ethereum validatorom koji koristi DVT, mreža postaje decentraliziranija i sigurnija, dovodeći je korak bliže globalnoj mreži koja je nije cenzuriran niti od jednog entiteta.

Ranije ove godine, ssv.network DAO mreža obećala je 3 milijuna dolara za programere. U manje od 12 mjeseci, više od 1,2 milijuna dolara dodijeljeno je više od 20 vodećih tvrtki za dokaz udjela („POS“). Među primateljima potpore su vodeći graditelji u industriji, uključujući Blockscape, ANKR, Stader, Moonstake i druge koji koriste DVT za izradu svojih aplikacija sljedeće generacije.

Sada je vrijeme za izgradnju!
Ukupan ETH koji je u pitanju postupno se približava 16 milijuna, od čega je većina koncentrirana u rukama nekoliko igrača. To ostavlja Ethereum ekosustav u potražnji za decentralizacijskim agentima poput DVT-a. Uzimajući u obzir približavanje modernizacije Šangaja i glavne mreže ssv.network 2023., nikad nije bilo bolje vrijeme za izgradnju.

Alon Muroch, glavni voditelj razvoja – “Distribucija Ethereum sigurnosnog sloja nikada nije bila važnija. Protokol trenutno osigurava mala grupa tvrtki koje, kada se grupiraju zajedno, kontroliraju cijeli Blockchain. Cilj DVT-a je distribucija sigurnost Ethereuma pružanjem brzog i jednostavnog pristupa javnoj dobrobiti otvorenog koda koja će u potpunosti promijeniti način na koji se danas vodi staking. Već postoji više od 20 tvrtki koje se oslanjaju na ssv.network DVT protokol i očekuje se da će ovaj popis eksponencijalno rasti s pokretanje eko fonda”

“Vjerujemo da je ovo ključan trenutak za ETH oklade. Očekujemo da će se imovina ulaganja povećati jer su povrati ulaganja referentna vrijednost za vlasnike ETH-a. Kratkoročna vjetar u leđa je Ethereumova Shanghai nadogradnja, koja bi trebala biti objavljena u prvoj polovici ove godine i osigurat će likvidnost onima koji ulažu.” Temeljna mrežna infrastruktura. Malo je timova tako dobro pozicioniranih kao SSV da drže i razvijaju raznolike i vrhunske proizvode i aplikacije koje koriste tehnologiju udjela. Uzbuđeni smo što podržavamo ove projekata kao osnivački član ove inicijative ekosustava.” Prema riječima Samanthe Bohbot, potpredsjednice za rast u DCG-u.

O ssv.network
ssv.network je vodeći razvijač tehnologije distribuiranog validatora. DVT omogućuje distribuirani rad Ethereum validatora kroz mrežu nepouzdanih čvorova. Kao ključna komponenta plana Ethereuma, DVT ima za cilj riješiti korelaciju na razini protokola i rizike zastoja. Mreža je stvorena kao javna komunalna tvrtka u vlasništvu zajednice i kojom upravljaju stotine čvorova diljem svijeta. Mrežu podržava više od 50 razvojnih timova koji grade ETH staking aplikacije sljedeće generacije. Različiti slučajevi upotrebe u rasponu od usluga predmemoriranja do pojedinačnih usluga pohrane izgrađenih na SSV protokolu dovest će do široke upotrebe i usvajanja DVT primitive.

Kontakt

Itay Elizor
unakrsno tržište
Itai@marketacross.comSource link

Leave a Comment