Što je sljedeće za Bitcoin Cash (BCH) koji je ocijenjen kao bik?


Bitcoin Cash (BCH) dobiva dobru ocjenu od Investitori Nedjelja. Kovanica je pala 2,49% na 129,04 dolara dok je šire kripto tržište palo 1,64%.

bodovi osjećaja -,
Bitcoin Cash ima očitanje uzlaznog trenda. Saznajte što to znači za vas i dobijte ostale ocjene na Bitcoin Cashu!

dižući se

Tijekom proteklih pet dana, Bitcoin Cash je dobio uzlazni rejting u Investitori bodovi sentimenta. Rezultat sentimenta mjeri izvedbu Bitcoin Casha u proteklih pet dana kroz kretanje količine i cijene.

Ocjena raspoloženja pruža brz i kratkoročni uvid u nedavnu izvedbu kriptovalute. To može biti korisno i za kratkoročne ulagače koji žele postići rast i za dugoročne ulagače koji pokušavaju kupiti pad.

razine cijena

Bitcoin Cash trenutno se trguje blizu sredine zadnjih pet dana. Kovanica je porasla za 3,19% u odnosu na svoj petodnevni maksimum i 9,64% više u odnosu na svoj petodnevni minimum od 117,69 USD.

Cijena Bitcoin Casha trguje se blizu podrške. S podrškom od oko 128,31 USD i otporom od 134,83 ​​USD, ima dovoljno prostora prije nego što se udari otpor.

Bitcoin Cash je nedavno trgovao s malim količinama. To znači da je današnji obujam trgovanja manji od prosječnog obujma u proteklih sedam dana.

Koja je valuta?

Coin je kriptovaluta koja postoji na vlastitom blockchainu. Obično se koriste za plaćanja. Ovisno o kriptovaluti, upotreba ovih plaćanja može varirati od opće upotrebe u potkategoriji digitalnog novca do specifičnije upotrebe u nekoj drugoj potkategoriji.

Zbog nedostatka podataka, ova kriptovaluta bi mogla biti manje prikladna za neke investitore.

Kliknite ovdje da biste otvorili ostatak izvješća o Bitcoin Cashu

ostanite informirani

Pretplatite se na naš dnevni bilten za jutarnja ažuriranja i nikada ne propustite nijednu vijest, tržišna kretanja koja trebate znati i više.

Hvala na registraciji! Spremni ste za primanje biltena Morning UpdateSource link

Leave a Comment