Suparnik projekta temeljen na Ethereumu, Solana, eksplodira za 130% u samo jednom tjednu dok je Bitcoin povratio 21.000 dolara


Altcoin (SOL) koji se temelji na Solani više je nego udvostručio vrijednost tijekom prošlog tjedna jer je Bitcoin (BTC) ponovno osvojio razinu od 21.000 USD.

Platforma za decentraliziranu razmjenu (DEX) Serum (SRM) porasla je za 130% u proteklih sedam dana nakon što je pretrpjela kolaps burze kriptovaluta FTX, na koju se uvelike oslanjala.

Prema novom izvješću Wall Street Journala, John Ray III, koji je prošle godine preuzeo dužnost izvršnog direktora FTX-a nakon ostavke osramoćenog osnivača Sama Bankman-Freda, rekao je da je moguće da FTX ponovno pokrene posao mjenjačnice kriptovaluta.

Ray, koji se specijalizirao za bankrot, rekao je za Wall Street Journal da je uspostavio radnu skupinu koja istražuje mogućnost revitalizacije FTX.com.

Vijest o mogućem ponovnom pokretanju bacila je SRM na noge, jer se pomaknuo sa sedmodnevne najniže vrijednosti od 0,19 USD 14. siječnja na lokalni vrhunac od 0,55 USD samo dva dana kasnije. Kriptoimovina se od tada stabilizirala i trguje se po 0,425 USD u vrijeme pisanja, što je pad od 6,5% na dan.

Raspad FTX ekosustava u studenom prošle godine uvelike je utjecao na cijenu SRM-a, uzrokujući njen kolaps s 0,82 dolara pa sve do 0,18 dolara.

U to vrijeme, serum On je rekao Pad FTX-a uzrokovao je zaustavljanje softvera protokola i prisilio pridružene projekte kao što su DEX Jupiter Exchange i pružatelj likvidnosti Raydium (RAY) da migriraju na druge blockchaine zbog nedostatka sigurnosti.

Ne propustite – prijavite se da biste primali šifrirana upozorenja e-poštom izravno u svoju pristiglu poštu

Provjerite akcijsku cijenu

Prati nas CvrkutI Facebook i Telegram

Surfajte dnevnim hodl miksom

Pogledajte najnovije naslove vijesti

& nbsp

Odricanje od odgovornosti: Mišljenja izražena na The Daily Hodl nisu savjeti za ulaganje. Ulagači bi trebali dobro proučiti prije bilo kakvog visokorizičnog ulaganja u bitcoin, kriptovalutu ili digitalnu imovinu. Imajte na umu da su vaši prijenosi i trgovine na vlastitu odgovornost, a svi gubici koje možete pretrpjeti su vaša odgovornost. The Daily Hodl ne preporučuje kupnju ili prodaju bilo koje kriptovalute ili digitalne imovine, niti je The Daily Hodl investicijski savjetnik. Imajte na umu da se The Daily Hodl bavi affiliate marketingom.

Istaknuta slika: Shutterstock/jovan vitanovski/WindAwake

Source link

Leave a Comment