SushiSwap povećava dodjelu naknada u ormarić i odobrava SUSHI Clawbacks


  • SushiSwap je odobrio veliki prijedlog povećanja naknade koja se izdvaja za državnu blagajnu na 100%.
  • Zajednica je također odobrila prijedlog otkupa više od 10 milijuna SUSHI tokena.
  • Kuhar Jared Gray prošle je godine predložio povećanje sredstava Kanpaija za jačanje riznice.
  • Oba su prijedloga odobrena uz veliku podršku zajednice.

SushiSwap je spreman implementirati dva glavna prijedloga nakon što ih je zajednica nedavno odobrila. Oba prijedloga dio su vizije Jareda Graya i budućeg plana za decentraliziranu razmjenu (DEX). Gray je CEO DEX-a ili “glavni kuhar”. Prijedlozi su odobreni od strane zajednice uz ogromnu podršku, a implementacija dolazi u roku od mjesec dana od odobrenja.

SushiSwap će sve naknade za razmjenu prenijeti u riznicu

Početni prijedlog kuhara Jareda Graya objavljen je na forumu za upravljanje u prosincu 2022. Ideja je bila povećati Kanpai na 100% naknada za trgovanje koje se šalju u riznicu. Prijenosom svih naknada u riznicu tijekom jedne godine, SushiSwap će moći produžiti svoju pistu, za koju je Gray tvrdio da je samo 1,5 godina.

Drugi prijedlog, koji je zajednica odobrila, otkupit će više od 10 milijuna SUSHI tokena koji se drže u distributeru Merkle. Predloženo razdoblje za potraživanje novčića bit će 3 mjeseca. U vrijeme pisanja, ti tokeni vrijede približno 14,7 milijuna dolara. Stražnja šapa SUSHI bit će položena u riznicu.

Ove mjere se poduzimaju kako bi se ojačala riznica SushiSwapa kako bi se DEX-u pomoglo u održavanju operacija usred oštre zime kriptovaluta koja je prošle godine rezultirala gubitkom od 30 milijuna dolara. Do danas su godišnji troškovi smanjeni s 9 milijuna dolara na 5 milijuna dolara. Kuhar Jared Gray objavio je prijedlog za novu naknadu za token ranije danas i pozdravio povratne informacije svoje zajednice i šire kripto industrije.

“Vjerujemo da je najbolji ishod modela tokena podržan zdravim dijalogom i povratnim informacijama i pozdravljamo vaše povećano sudjelovanje u raspravi u vezi s novopredloženim modelom sushija.”

Kuhar Jared GraySource link

Leave a Comment