Tenis tijesno gubi u drugoj utakmici sezone


Napisao Justin Malone, stručni pisac

Xavier Tennis je u petak ugostio Northern Kentucky u Eastern Hills Indoor Tennis Clubu u nadi da će izbjeći niz poraza na početku sezone za mlade.

Muški tim je predstavio Vikinge asovima kada je učenik druge godine Ryan Cahill izašao na teren zajedno s brucošem Deaconom Thomasom. Cahill i Thomas bili su zauzeti na početku, dominirajući u prvom meču parova 6-2, dajući Knightsima nalet zamaha. Međutim, Vikinzi su se vratili uzastopnim pobjedama koje su grizle nokte i izjednačavale rezultat, zadajući veliki udarac ranom uspjehu Knightsa.

Cahill i Thomas nisu mogli bolje odgovoriti na svoj prikaz dominacije s Cahillom koji je pobijedio u pojedinačnom meču u 3 seta, a Thomas je pomeo svoj set, vraćajući zamah Xavieru na put. Tiebreaker nije dobio najbolje od novaka Kylea Tutorice kada je prošao svog protivnika u tiebreaker setu, izbjegao zamah i dobio posljednji set 10-7, dovršivši povratak.

Junior Jorge Santamaria i učenik druge godine Marco Panelli vratili su se kući za posljednje utakmice dana, pomešavši svoje protivnike rezultatom 21-8. Sjeverni Kentucky pružio je Xavieru borbu, ali dominacija Cahilla i Thomasa poklopila se sa Santamarijom i Panellijem i zapečatila pobjedu 6-1.

Ženski tim imao je pune ruke posla ovog vikenda ugostivši Sjeverni Kentucky u petak navečer, a samo 48 sati kasnije imali su gostovanje protiv Notre Damea. Nakon razočaravajućeg prošlotjednog poraza protiv Penn Statea, ženska ekipa je igrala s nedostatkom na ramenu u nadi da će dominirati Vikingsima, dokazujući da prvenstvo Big Easta nije bila slučajnost. Nisu razočarali.

Slika ljubaznošću goxavier.com

Brucoš Ryan Cahill i brucoš Deacon Thomas napustili su svoj drugi meč ove godine pobjednički, dominirajući u parovima i dokazujući da je njihov prvi meč bio slučajnost.

Muskiesi su pomeli Vikingse u mečevima parova s ​​dominantnim parom novakinje Emani Graham i juniorke Anne Roggenborg, koje su porazile svoje protivnice sa 6-1.

Knightsi su držali noge na gasu u pojedinačnim mečevima, pomevši pet od šest mečeva i puštajući samo jedan u tri seta, ali su ipak pobijedili. Graham je bila igrač utakmice, prikazavši školsku obranu i napadački dominirajući u meču parova i nadmašivši svoju protivnicu u pojedinačnom meču 12-1.

U današnjem meču, međutim, brucošica Paulina Franco Marinesi pobijedila je svoju protivnicu, ali su obje pobjede došle u vrtoglavom izjednačenju. Petak navečer bio je uspješan porazom od Northern Kentucky Vikingsa 7-0.

S malo vremena da se prisjete svoje porazne pobjede u petak navečer, Moskovljani su željeli prenijeti svoj zamah na borbene Irce. Međutim, njihov zamah se nije dobro prenio u njihova dva meča parova unatoč snažnom trudu Grahama, a Roggenburk je izgubio svoje setove u tie-breaku.

Sve su to bili pojedinačni mečevi Notre Damea, uz šest od šest. Napori debitantice Abby Nugent ipak nisu prošli nezapaženo, jer je izgubila tijesan prvi set 7-5, a zatim uzvratila brzim setom 6-1. prije nego što je izgubila posljednji set i meč.

Frustrirajući način na koji je ženska momčad završila vikend unatoč vrućem početku. Ženski tim traži svoju prvu ovogodišnju pobjedu u gostima dok putuju u Dayton na utakmicu u petak navečer, dok muški tim kreće na utakmicu protiv Cleveland Statea u subotu poslijepodne.



Source link

Leave a Comment