Teniska legenda Roger Federer zvijezda je skijaških utrka! Unutrašnji video


Čeka da odredi svoju budućnost, bivši švicarski teniski prvak Roger Federer objavio je video na svom Instagram profilu, gledajući ga kako se opušta na klizaljkama. “Prošlo je 15 godina, pa je dobar osjećaj vratiti se na pravi put uz #novipočeciRekao je natpis, koji je popraćen slikama.

Zbogom Roger Federer

2022. bila je vrlo važna godina za tenis i njegove obožavatelje.

Antikvitet kojem je suđeno da ostane u povijesti sporta. Jedan od razloga, osim teniskih rezultata, je i odlazak Rogera Federera u mirovinu. Prošla su točno 4 mjeseca od njegovog posljednjeg službenog nastupa. Dana 23. rujna 2022. švicarski maestro s ovim nadimkom službeno je zaželio dobrodošlicu u svijet tenisa koji grli i mazi već više od 20 godina.

U kontekstu raskošnog Laver Cupa, koji je organiziran kako bi gledao susrete najboljih igrača Europe i ostatka svijeta, zajedno sa svojim prijateljem, natjecateljem Thousand Fights Rafaelom Nadalom, prodao je parove Jacka Socka i Francesa Tiafoea .

Poraz koji očito nije nimalo utjecao na sliku vječne legende kakva je bila. Dirljiva je bila počast koju su mu odali suigrači i suparnici na kraju natjecanja. Švicarska tenisačica, 20-erostruka Grand Slam prvakinja, bila je prava ikona te joj se svi obožavatelji i danas dive i poštuju je.

Zajedno sa španjolskim prvakom i Novakom Đokovićem stvorio je izvanredne izazove koji će dugo ostati urezani u glavama njegovih obožavatelja. U londonskoj 02 Areni tom su se prigodom susrele četiri tenisačice koje su započele dugogodišnju dominantnu dominaciju terenima.

Velika trojka, ekskluzivna skupina koju čine tri svjetska fenomena Đoković, Nadal, Federer. Prema nekim glasinama, maestro će za BBC komentirati Wimbledonsko prvenstvo 2023. godine. Federer trenutno nije previše zainteresiran za sudjelovanje na turnirima kao luksuzni gost.

Tennis Australia nedavno ga je pozvao na Australian Open 2023., no Roger je odbio ponudu. Cilj Tennis Australia sada je dovesti Švicarca u Australiju 2024. godine, 20 godina nakon prvog od njegovih šest naslova u Melbourne Parku.

Source link

Leave a Comment