Teniska tinejdžerica Fruhvirtova preispituje Williamsovu usporedbu | Moćni 790 KFGO


MELBOURNE (Reuters) – Češka tinejdžerka Linda Frohvertova brzo je zaustavila pokušaj usporedbe nje i njezine 15-godišnje sestre Brende sa sestrama Williams nakon što je njezina fantazija na Australian Openu završila u četvrtom kolu. u ponedjeljak.

Fruhvirtova je stigla do osmine finala u svom drugom Grand Slam nastupu u ždrijebu, dok je Brenda napredovala do prvog kola, gdje je izgubila od Aleksandre Sasnovich.

17-godišnja 82. tenisačica svijeta rekla je da je “posebno” igrati sa svojom sestrom, ali da su usporedbe s Venus i Serenom Williams preuranjene.

“Naravno da je to velika čast, ali ne bih nas baš uspoređivala sa Serenom ili Venus”, rekla je Frohvertova nakon poraza od Donne Vekić.

“Oni su legende sporta, uvijek smo ih voljeli gledati na terenu, kad smo bili mlađi, i definitivno su inspiracija, ali nikad se nismo htjeli ugledati na nikoga.

“Mislim da nas nije u redu uspoređivati. Istina je, obje smo sestre. Možemo biti dobre i vidjet ćemo što će se dogoditi, ali mislim da je prerano uspoređivati ​​nas sa Serenom i Venus.”

Serena Williams osvojila je 23 Grand Slam naslova u pojedinačnoj konkurenciji prije nego što je završila svoj reket prošle godine, dok je sedmerostruka prvakinja Venus propustila Australian Open zbog ozljede.

(Izvještaj Nicka Mulvaneyja; montaža Roberta Purcella)Source link

Leave a Comment