Teniski klub Woodland zahvaljuje zajednici na potpori tijekom egzibicijskih mečeva i ceremonije 30. listopada – Daily Democrat


Woodland Tennis Club održao je svoje vrlo uspješne ProAm mečeve, egzibicijski tenis, Pickleball mečeve i zabavu 30. listopada.

Bio je to prekrasan dan za tenis, a lijepa se publika okupila u Gradskom parku kako bi pratila zabavne mečeve u kojima su sudjelovali sveučilišni i profesionalni igrači koji su igrali s članovima i prijateljima Teniskog kluba. Uslijedio je egzibicijski meč pickle game i na kraju vrlo zabavan meč za neke sveučilišne igrače s Bobom Dunningom kao sucem koji je sjedio visoko na stolici.

Ovi igrači imali su neke zanimljive izbore, uključujući nekoliko Twinera. Igrač koji je završio s najmanje bodova nagrađen je kantom vode na glavi. Kantu bacaju suigrači udarajući loptu u kantu. Zabavljali su se i neki mladi entuzijasti, a i njih je polivalo vodom.

Koncert koji je produciran kasnije tog dana održan je uz kreativnu i produkcijsku potporu Yolo County Stationa u prekrasno obnovljenom objektu u ulici Lincoln and Third Street, u vlasništvu obitelji Morgan. Obitelj je velikodušno donirala objekt i hranu za tu priliku.

Bilo je vina, piva, ukusnih predjela, klavirske zabave i velikog druženja među gostima. Osim toga, održala se tiha aukcija nekoliko doniranih predmeta i vrlo informativan program s govornicima među kojima su nadzornica Woodland Joint Unified School Districta Elodia Ortega-Lampkin, Troy Rondo iz Američkog teniskog saveza i NORCAL-a, Phil Cello iz Cello International Tennis Academy, Tico Zendegas iz RISE Internationala i član povjereničkog odbora Ureda za obrazovanje okruga Yolo, Steve Buchanan iz Farmers Insurance i bivši teniski profesionalac te Hannah Proctor, članica teniskog tima srednje škole Davis.

Članice Pioneer High Girls Tennis tima, predvođene Marcailom McWilliamsom, također su pomagale Tennis Complex odboru na događajima.

Woodland Tennis Club šalje veliko hvala svima koji su pomogli, uključujući obitelj Morgan, Marka Hansona, Sunny Mallinson, Liz Lu, Dextera Fonga, Stevea Buchannona, Elizabeth Chang, Arta Williamsa, Camerona Kanea, Sue Little, Boba Dunninga, Marthu , Pat Garrison i Phil Cello.

Ako ste propustili događaje 30. listopada, propuštate sjajan provod i sjajan događaj za Woodland Tennis i Pickleball. Posebno smo zahvalni svim našim donatorima, uključujući mnoge iz Sacramenta i Davisa, koji su ovaj događaj učinili tako velikim uspjehom.

Ako ste zainteresirani za pridruživanje našem aktivnom odboru u ovom ogromnom nastojanju da izgradimo nešto sjajno za našu zajednicu, kontaktirajte Lisu na Tenniscomplex@woodlandtennisclub.org. Sretne praznike želi vam odbor Woodland Tennis Complex za tenis i pickleball.Source link

Leave a Comment