Texas Longhorns Football: Orange and White Spring Collection igrica


Austin (KXAN) – Jeste li spremni za malo nogometa? Teksas je, naravno da jesi.

Proljetna nogometna utakmica Texas Longhorn Orange-Whites trebala bi se održati u 13:00 15. travnja na Darrell K Royal-Texas Memorial Stadium i dat će navijačima prvi uvid u postavu za 2023. godinu.

MORE Than A Score: Budite u tijeku sa sportskim pričama poput ove i prijavite se za bilten MORE Than Sports Score na kxan.com/newsletters

Igra je dio “Made in Austin Weekenda” zakazanog za 14.-16. travnja koji uključuje igru ​​i druge događaje oko DKR-a i kampusa općenito. Igru osigurava Texas One Fund.

Više informacija o događajima bit će objavljeno tijekom vikenda kako se datum bude približavao, ali proljetna igra će imati dojam prave igre s Bevo Blvd. i Smokey’s Midway i Hook ‘Em Hangout otvaraju se u 9 ujutro prije utakmice. Također će biti izdano posebno izdanje Longhorn City Limits s odabranim glavnim djelom. Svi događaji vezani uz Orange-White su besplatni.

Teksaški softball tim, prošlosezonski nacionalni viceprvak, ugošćuje Kansas u seriji vikenda na stadionu Reed and Charlene McCombs, a teniski, veslački i ženski nogometni timovi također će igrati u Austinu.Source link

Leave a Comment