The Rocker dijeli zdravo ažuriranje i savjete za zdravo kuhanje i prehranu


Dobrodošli na Start DANAS. Pretplatite se na našu stranicu BESPLATNI bilten Započnite već danas Za primanje dnevne inspiracije poslane u vaš inbox. Zatim nam se pridružite Pokrenite Facebook grupu DANAS Da dobijete savjete i motivaciju, da se povežete s drugima slijedeći plan – i da dobijete savjete u stvarnom vremenu od trenerice Stephanie Mansour!

Rocker ima trik za spremanje zdravih obroka kod kuće.

Dana 19. siječnja odgovarao je na pitanja članova Start TODAY na Facebooku uživo i podijelio što mu je pomoglo u vezi s tjelovježbom, oporavkom od operacije i uravnoteženim obrocima.

Legendarni meteorolog krajem prošle godine hospitaliziran je zbog krvnih ugrušaka u nogama i plućima, a na Facebooku uživo rekao je da mu je uklonjen žučni mjehur. Također je rekao da su ga njegova rutina hodanja i opća razina kondicije zaštitili od onoga što je moglo biti gore.

Rekao je: “Moj liječnik je rekao da mi je fizičko stanje od hodanja – zbog bolesti srca – moglo pomoći u spašavanju života.” “Sve što činite da se počnete kretati, da počnete ustajati i raditi stvari – nije važno koliko ili koliko malo radite – to čini razliku.”

Al je rekao da je njegov oporavak došao uz neke neočekivane medicinske savjete.

“Čuo sam nešto što nikad nisam čuo u svom odraslom životu, a to je: ‘Oh, trebao bi se udebljati’.” Zbog nalaza krvi, moji doktori su rekli da ti treba više proteina. Prešao sam sa 190 lbs na 155 lbs.

Uobičajeno je izgubiti na težini nakon duge bolesti, a Al kaže da se polako vraća.

“Bila je to borba, ali imam 165 funti, što nikad prije nisam radio”, rekao je. “Ne znam jesam li u srednjoj školi, ali osjećam se dobro i što sam jači, to se bolje osjećam.”

Al je rekao da mora biti precizniji u pogledu vrste uravnoteženih obroka koje jede otkako ima žučni mjehur.

“(Moji liječnici) žele da jedem više proteina. Morali su mi ukloniti žučni mjehur. Donekle ograničavam masnoće, ali pokušavam jesti dobre masti. Sinoć smo za večeru jeli lososa, kvinoju, prokulice na žaru i salatu. navečer sam popila kuglicu sladoleda. Umjesto da pojedem cijelu pintu, popila sam samo kuglicu.”

Rekao je da bi skuhao nešto za sebe i svoju suprugu Debru Roberts, ali se šali da ona to ne odobrava uvijek.

“Ona ne voli hranu”, objasnio je. “Napravim hranu, a ona kaže ‘Zašto si to stavio na to?'” “Oh, misliš na začine”, prisjeća se on dok je odgovarao na njezino pitanje.

Kad kuha, Al se drži jednog pravila: neka bude jednostavno.

“Ako ima 20 sastojaka, ispadam”, rekao je. Pileći bataci na žaru: posoliti, popapriti, popržiti u serpi. Može i malo dimljene paprike. To je to. Ima li što bolje od lososa na žaru?

Poznato je da je ribu nekim ljudima teško prodati.

“Ne razumijem ljude koji kažu, ‘Uh, znaš da je to pomalo sumnjivo'”, rekao je. “To je riba.” Pan: Tako je jednostavno. Tako je elementarno. Vatra, malo dima i gotovi ste .”

Alov najnoviji dodatak prehrani je više žitarica. Rekao je da jede više smeđe riže, kvinoje, slatkog krumpira i prstiju.

“To su osnovne stvari”, rekao je, i to mu je lakše.

“Pokušavamo više ići na mediteransku prehranu. Kad jedemo crveno meso, nije onoliko koliko smo jeli prije. Sad imamo dobro rebro, to ćemo jesti nas troje i većina meso jede Nick. Sad kad se vratio u školu Ovaj vikend ćemo zapravo imati hranu u kući više od sat vremena,” našalio se.

Uz toliko kuhanja koliko i Al, njegovo posuđe je tava od lijevanog željeza. Da, upoznat je s kontroverzom između korištenja friteze ili instant električnog ekspres lonca.

“Ne, nemam ni ja. Nemam fritezu. Znaš, to je kao nešto drugo. Trebam li stvarno fritezu? … Koliko sam vidio, nije ih lako napraviti čist.”

Osim toga, tava od lijevanog željeza obavlja posao.

“Za mene, sve što trebate je dobra tava od lijevanog željeza i možete napraviti bilo što. Sve što napravim stavit ću u tavu od lijevanog željeza u odnosu na sve što napravim u fritezi.”

Povezano:Source link

Leave a Comment