Tigers pobjeđuju Samford 7-0 u muškom tenisu u četvrtak


Auburn, Ala. Broj 25 Auburn je u četvrtak poslijepodne u Yarbro Tennis Centeru ostvario pobjedu od 7-0 nad Samford Bulldogsima.

Danas smo bili puno bolji, sretno je rekao trener Auburna. Bobby Reynolds. “Došli smo ovdje igrati s loptom na način na koji smo htjeli, a ne protiv protivnika, emocije ili pritisak – samo igrati pametan postotak tenisa.

“Naši dečki imali su puno energije i dijelili su je, razgovarali jedni s drugima i podržavali jedni druge. Ovo je naša kultura zajedničkog rasta. Danas smo imali vrlo zrelo razumijevanje kako iskoristiti jedni druge kao članovi tima kada postoji potreba za tim.

“Samford je odigrao dobru utakmicu i nije se prestao boriti. To nam pomaže da se pripremimo za utakmice sljedećeg vikenda u zatvorenom prostoru na ITA Kickoffu u Wake Forestu, gdje ćemo se suočiti s tri izvrsne momčadi u Wakeu, Dukeu i Middle Tennesseeju.”

Auburn je treći put ove sezone osvojio bod u parovima. kestenjasta Tyler Stace I Alejandro Moreno Uskočio je u brzu pobjedu od 6-1 na terenu tri puta nad Matthewom Gotchom i Harrisonom Williamsom, a zatim Jan Galka I Billy Blades Tim je osvojio bod pobjedom od 6-2 na drugom terenu nad Samfordom JP Pickardom i Sandeepom Mohandosom.

Tigrovi su nastavili svoju nadmoć u singlu, osvojivši prvi set u svih šest utakmica. Raoul Dubay Bio je prvi koji je dodao ijedan bod Auburnovom rezultatu, pobijedivši 6-4, 6-1 Willa Graya na petom terenu, i brucoša Billy Blades Dodao je pobjedu Tigersa 6-2, 6-2 na šestom terenu nad Darcyjem Nicholsom i povisio tim na 3-0.

Finn Murget Odlučio je momčadsku utakmicu pobijedivši Sandeepa Mohandusa 6-2, 6-2 na četvrtom terenu. Odigrani su preostali pojedinačni mečevi, sa Will NolanI Alejandro Moreno I Tyler Stace Svaka pobjeda u dva seta za završetak.

Auburn sada ima 3-0; Samford ima 0-2 i u subotu u 13 sati ugošćuje Kennesaw State

Sljedeći na Tigerovom rasporedu, Auburn putuje u Wake Forest na svoj ITA Kickoff od 27. do 28. siječnja; Duke i Middle Tennessee upotpunjuju ITA polje od četiri tima.

Sljedeća domaća utakmica Tigersa igra se u nedjelju, 5. veljače, kada će Auburn ugostiti Georgia Tech i College of Charleston u Yarbro Tennis Center (1717 Richland Road, Auburn). Slanje je besplatno.

#25 Auburn 7, Samford 0samci
#66 Tyler Stace (AU) def. Mohamed Ali Bellouna (jug) 7-5, 6-4
broj 110 Will Nolan (AU) def. JB Pickard (SU) 6-1, 7-5

Alejandro Moreno (AU) def. Maxwell Giddens (Ne) 6-3, 6-1

Finn Murget (AU) def. Sandeep Mohandos (Švedska) 6-2, 6-2

Raoul Dubay (AU) def. Will Gray (Švedska) 6-4, 6-1

Billy Blades (AU) def. Darcy Nicholls (Švedska) 6-2, 6-2moj muž
Moorgate/Dubai (Australija) – Balaluna/Giddens (SO) 4-4 nepotpuno

Jan Galka/ Blaides (Australija) – Picard / Mohandos (Švedska) 6-2
Stace / Moreno (Australija) – Matthew Gotch / Harrison Williams (Švedska) 6-1


Vrijeme utakmice: 2:16 Krajnji poredak: Parovi: 3,2; Pojedinačno: 5,6,4,2,3,1; Službeno: Donna Jerome

Source link

Leave a Comment