Top 5 PFP NFT-ova na koje treba obratiti pažnju u 2023


PFP NFTs Avatari: PFP NFTstakođer poznat kao Pictures to Prove Non-Fungible Tokens, dosljedno nadmašuje prethodne rekorde u NFT prodaja. U kriptosferi, generativna umjetnost slika simbola Projekti su doživjeli veliki procvat u godinama 2021.-2022. Zašto ne Mint NFT-ovi Za profilnu sliku jer svatko želi iskusiti metaverzum i treba individualne avatare da predstavljaju sebe? (PFP)

Evo 5 najboljih PFP NFT-ova na koje treba obratiti pažnju u 2023

  1. metacro
  2. Yoga Labs
  3. kriptovatari
  4. Svijet žena
  5. spreman igrač za mene

1. Metakro

Metakrew je stvorila ista grupa koja je stvorila Meta Key NFT zbirka. Trenutačno su ovi NFT tokeni najjeftiniji na ovoj listi. Iako su to za sada samo profilne slike, izvorni cilj projekta bio je razviti 3D avatare koji bi mogli slobodno pristupiti svim virtualnim svjetovima.

2. Yoga Labs

Yoga Labs Svatko tko posjeduje jedan od NFT-ova dat će drugima pristup platformi kada lansira svoju novu igru ​​i virtualni svijet. Sljedeći popis sadrži pet grupa koje pripadaju Yugi, a svaka od njih je vrijedna i korisna osim što predstavlja prolaz prema drugoj strani.

  1. Monkey Yacht Club dosada
  2. Jahtaški klub Mutant Ape
  3. Bored Monkey House Club
  4. kriptopunkeri
  5. MiBits

3. KriptoAvatari

CryptoAvatars je tvrtka koja izrađuje personalizirane NFT avatare. Oni surađuju s drugim kreatorima, umjetnicima i zajednicama kako bi to ostvarili. Polygonal Mind, grupa koja stoji iza CryptoAvatara, stvorila je NFT-ove u stilu Bored Ape Yacht Cluba. Svi su upoznati s Apesom i golemim utjecajem koji njihovo izdanje 2021. ima na njih Web 3 Tržište.

4. Ženski svijet

Prije uvođenja projekta Svijet žena, NFT prostorom dominirali su izmišljeni likovi temeljeni na majmunima, mačkama, kosturima, žabama i drugim životinjama. Yam Karkay je glavni dizajner projekta, čime je ovaj vrhunski NFT projekt prvi koji vodi žena. Tržištu je nedostajao živahan i šaren izbor PFP-ova nakon izdavanja NFT tokena.

5. Ready Player Me

Avatari se mogu brzo i jednostavno dodati u aplikacije i igre pomoću platforme Ready Player Me. Žele izgraditi širok raspon otvorenih, interoperabilnih virtualnih svjetova. Kao rezultat toga, razvili su način za korisnike Ready Player Me kupnje i pristupa NFT-ovima koji rade s njihovom platformom i više.

Također pročitajte: Je li ChatGPT novi Google? Kako kripto trgovci mogu imati koristi od toga

CoinGape se sastoji od iskusnog tima pisaca originalnog sadržaja i urednika koji rade danonoćno kako bi pokrivali vijesti globalno i predstavljali vijesti kao činjenice, a ne mišljenja. Pisci i novinari CoinGapea pridonijeli su ovom članku.

Pruženi sadržaj može uključivati ​​osobno mišljenje autora i podložan je tržišnim uvjetima. Provedite vlastito istraživanje tržišta prije ulaganja u kriptovalute. Autor ili publikacija ne preuzima nikakvu odgovornost za vaš osobni financijski gubitak.



Source link

Leave a Comment