Trgovine lojalnosti pomažu kupcima da probiju proračun za kupovinu namirnica


Uz inflaciju pogođene potrošače diljem Sjedinjenih Država koji su usredotočeni na rezanje troškova i pronalaženje načina da produže svoju škrtost, dva natpisa za supermarkete u vlasništvu tvrtke Allegiance Retail Services LLC sa sjedištem u Iselinu traže pomoć.

U sklopu kampanje pokrenute na Foodtown i Green Way Markets, kupci su mogli naučiti kako pripremiti tri zdrava, visokokvalitetna obroka za samo 9 dolara dnevno.

Osim pružanja recepata za doručak, ručak i večeru s jednim primarnim izvorom proteina, poput piletine ili kobasice, izazov od 9 dolara dnevno također ima za cilj ponuditi zabavne i zdrave prehrambene poteze kako biste maksimalno iskoristili svoj budžet za hranu.

Kao dio kampanje Allegiance Retail Services pokrenute na Foodtown i Green Way Markets, kupci su mogli naučiti kako napraviti tri visokokvalitetna, zdrava obroka za samo 9 dolara dnevno.

Kao dio kampanje Allegiance Retail Services pokrenute na Foodtown i Green Way Markets, kupci su mogli naučiti kako napraviti tri zdrava obroka za samo 9 dolara dnevno. – ALLEGIANCE MALOPRODAJNE USLUGE

Za inicijativu, Foodtown se udružio s Kassie Keehn, kuharicom u državnim školama države New York, i dijetetičarkom registriranom u Allegiance Jacqueline Gomez, kako bi stvorili recepte, kao i prijedloge za smanjenje troškova za potrošače.

Korištenjem pristupa od 360 stupnjeva za informiranje kupaca o izazovu, informacije o kampanji predstavljene su u tjednim tiskanim letcima, video zapisima na društvenim mrežama i oglasima u trgovinama.

Keehn i Gomes “pogodili su me svojim prijedlozima za obroke”, rekla je Donna Zumbo, potpredsjednica i direktorica marketinga za Allegiance Retail Services.

Njihovi recepti uključuju sendvič za doručak napravljen od piletine koji košta 2,45 dolara po porciji i juhu od leće i kobasice koje koštaju 1,98 dolara po porciji. Najgledaniji video kampanje na internetu je hack za mljevenu govedinu koji pokazuje kako proteine ​​razvući u nekoliko obroka i učiniti ih hranjivijima.

“Naše trgovine Foodtown i Green Way Market u lokalnom su vlasništvu i njima upravlja obitelj, te su stoga vrlo osjetljive na to kako trenutna ekonomska situacija utječe na obitelji koje poslužuju”, rekao je Zambo. “Htjeli smo biti u mogućnosti ponuditi visokokvalitetna jela s malim proračunom koja bi se svidjela odraslima, ali još više nego djeci, koja znaju biti izbirljiva u jelu.”

Allegianceova maloprodajna mreža proteže se na više od 125 supermarketa u New Jerseyu, New Yorku i Pennsylvaniji pod Foodtown, Freshtown Marketplace, D’Agostino, Gristedes, Pathmark, LaBella Marketplace, Brooklyn Harvest Market, Market Fresh, Big Deal Food Market i Green Banneri Way Markets i Food Essentials i Shop ‘n Bag.


ne želim Da propustite ovo:

Maloprodajni trgovci u New Jerseyju možda će uskoro morati promisliti o svojoj strategiji samo digitalnih kupona zbog zabrinutosti da ta praksa čini ponude nedostupnima nekim kupcima kojima su očajnički potrebni. Kliknite ovdje da biste pročitali priču.

Source link

Leave a Comment