Trumpovi NFT-ovi doživljavaju preporod jer dnevna prodaja raste preko 800% u 24 sata ⋆ ZyCrypto


Bivši američki predsjednik Donald Trump prodaje NFT karte za razmjenu na temu Supermana

oglasi

& nbsp & nbsp

  • Trumpov NFT diže se iz mrtvih, s ogromnim obujmom trgovanja većim od 800%.
  • Porast obujma trgovanja potaknuo je cijene kartica za razmjenu, s cijenama koje su porasle za gotovo 100%.
  • Stručnjaci ističu vijesti o vraćanju bivšeg predsjednika na Twitter i Facebook kao čimbenike odgovorne za val.

Nezamjenjivi tokeni (NFT), koji prikazuju bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa kao superheroja i kauboja, imali su nezgodnu vožnju na tržištu od svog lansiranja 15. prosinca.

Nakon nekoliko tjedana lošeg trgovanja i pada cijena, Trumpove digitalne kartice za trgovanje sada se oporavljaju. Dnevna prodaja NFT-ova sada je porasla za 800% nakon što su prošlog tjedna količine porasle s 34 000 USD na više od 306 000 USD.

Podaci s Cryptoslama također pokazuju rastuće brojke, s dodatnih 241.000 dolara prodaje u 20 sati. Kako ukupan broj NFT-ova u optjecaju nastavlja rasti, cijena je također napravila veliki skok u istom razdoblju.

CryptoSlam je jučer zabilježio 115 Trump NFT trgovina po prosječnoj cijeni Ethereuma (ETH) od 296 USD u usporedbi sa 704 NFT trgovine u manje od 24 sata po prosječnoj cijeni od 490 USD.

Trump je 15. prosinca lansirao svoj NFT fond od 45.000 iskovanih digitalnih kartica za razmjenu na Polygonu. Karte koje su ga prikazivale kao astronauta, superjunaka i kauboja koštale su 99 dolara u prvom izdanju, a svaka je dolazila s posebnim pogodnostima poput sastanka i večere s ekipom s bivšim predsjednikom.

oglasi

& nbsp & nbsp

Unatoč kritikama s nekoliko strana, kartice za razmjenu rasprodane su u roku od nekoliko dana prije nego što su pale cijene i rekordno niske količine. Bivši vrhovni zapovjednik Sjedinjenih Država izjavio je da je pustio NFT jer “Izgledali su tako slatko.” Voli digitalnu umjetnost.

Trumpov povratak na Twitter i Facebook

Iako razlozi za oživljavanje Trumpovih NFT-ova možda nisu opipljivi, mnogi su stručnjaci kao glavne čimbenike naveli vijest o njegovom potencijalnom povratku u divove društvenih medija, poput Facebooka i Twittera. NBC News izvijestio je da je tim bivšeg predsjednika podnio zahtjev Facebooku da ponovno aktivira njegov račun nakon novih dokumenata koje je pregledao.

Trumpova zabrana Twittera nedavno je deblokirana nakon ankete novog izvršnog direktora Elona Muska, iako se bivši predsjednik još nije vratio na platformu. Ponovno pojavljivanje na vrhunskim društvenim medijima poput Twittera i Facebooka bit će golemo za vlasnike Trumpovih posjetnica.Source link

Leave a Comment