TUZI Rabbit će objaviti prilagođene NFT-ove koji će povezati ekosustav


LONDON, Ujedinjeno Kraljevstvo – (NewMediaWire) – 20. siječnja 2023. – TUZI Rabbit nedavno je najavio pokretanje prilagođenih NFT-ova koji će se povezati s ekosustavom. TUZI oživljava do kineske Nove godine, godine zeca, 2023. Vrijedna zajednica radi danonoćno kako bi proširila riječ $TUZI na Twitteru i drugim mjestima iz svih uglova. TUZI token $TUZI može krenuti u budućnost s eksponencijalnim rastom tijekom 2023. godine.

NFT prodaja: subota navečer u 21:00 UTC

Zajednica TUZI olakšava pojedince s iznimnim karakteristikama, uključujući:

TUZI donosi simbol snage, hrabrosti i suosjećanja unesrećenim pojedincima. Kao iu drevnoj Kini, mnoge regije bile su pogođene ogromnim poplavama. Skupina zečeva spasila je jedinke noseći ih na svojim leđima na sigurno i sigurno mjesto. Nakon toga, pojedinci su ove kuniće nazvali TUZI, a koriste se i danas. TUZI je prikazan kao mudri učitelj koji pojedince vodi spasenju.

Štoviše, TUZI je jedinstven za druge. Društvo nastoji spasiti male skupine ljudi stradale od poplava i potresa.

O TUZI:

TUZI Rabbit je zajednica koja pomaže pojedincima spasiti svoje živote od konca i potresa. Sastavite TUZI poput herkula iz grčke mitologije. Donosi simbole snage, hrabrosti i sućuti pojedincima koji su u nevolji. TUZI je potpuno jedinstven lik za druge koji su spasili malu grupu ljudi. Zajednica koja radi i radi danonoćno radi na širenju riječi $TUZI na Twitteru i drugdje iz svih kutova.

tuzierc@gmail.com

Ceres – osnivač TUZI-a

http://www.tuzierc20.com/

  • Sigurno i sigurno – sigurnost je primarna potreba komercijalnih ulagača. TUZI osigurava 100% LP zaključavanje sa sigurnim ugovorima i sigurnim podijeljenim serijama s uspješnim prethodnim projektima.

  • Masivna marketinška sigurnost – TUZI pruža marketinšku sigurnost mega razine s moćnim blokadama telegram poziva i Ethereum Trends Announcement također.

  • Transparentan proces – marketinški portfelji TUZI-ja bit će dostupni svima da ih vide i prate.

  • Niska tržišna kapitalizacija – S niskom tržišnom kapitalizacijom TUZI ima ogroman potencijal.Source link

Leave a Comment