Tvrtka koja koristi NFT-ove za žetonske rešetke i kupaonice na Mardi Grasu


Pronaći pristojnu kupaonicu usred kaosa i gužve Mardi Grasa može biti izazovno. Ali ove godine, kada odete, barem će vam jedno mjesto u New Orleansu rado dopustiti da koristite njihovo — ako imate NFT propusnicu.

Nekoliko pogodnosti predstavljenih kao dio novog NFT-a s temom Mardi Grasa koji dolazi kasnije ovog tjedna iz Web3 venture studija u New Orleansu uključuje NieuxCo hranu i piće kao i pristup posebnim događajima, privatnim zabavama, ekskluzivnim ponudama i zahodima duž rute predstave.

“Članovi društva Nieux upotrijebili su ovu vrhunsku tehnologiju za stvaranje kolektivne vizije Mardi Grasa dok koriste NFT tehnologiju kako bi vlasnicima osigurali ekskluzivan pristup, pogodnosti i stalni poziv da nam se pridruže na našem putovanju kako bismo pomogli New Orleansu da ostvari svoj pun kreativni potencijal,” rekao je suosnivač i izvršni direktor NieuxCo Tim Williamson u priopćenju za javnost.

NFT-ovi s temom Mardi Grasa tvrtke NieuxCo zbirka su od 5000 digitalnih kolekcionarskih predmeta koje je stvorila umjetna inteligencija.

Nezamjenjivi tokeni ili NFT digitalni su kolekcionarski predmeti koji nude dokaz o vlasništvu nad digitalnom imovinom, uključujući videozapise, glazbu, članstva i fizičke predmete.

Kreativna upotreba NFT-ova, kao što su pristupni tokeni iskustvima u stvarnom svijetu, nije novost — iako ima mješovitu evidenciju. U kolovozu 2022. jedan restoran u New Yorku predložio je korištenje NFT-ova za osiguravanje vrlo traženih rezervacija. I gosti i NFT entuzijasti uvelike su ga ismijavali.

Nakon što je vijest o padu procurila na Crypto Twitter, igralište je postalo predmetom mnogih šala.

Drugi tweetovi nisu bili tako lijepi.

Jedan je račun napisao na Twitteru: “Piškit ću na stražnji dio zgrade besplatno, oni tu ne mogu ništa učiniti.”

160 dolara za kupaonicu tijekom LMFAO parada, samo koristite svoje uobičajeno tajno mjesto za pišanje, napisao je drugi.

Rekao je predstavnik za tisak Dešifrirati Ne postoji ništa posebno u kupaonicama koje podržavaju NFT.

Nieux kaže da će vlasnici NFT-a također biti pozvani na radionice i imati priliku sudjelovati u drugim NFT skupovima s temom New Orleansa. NFT će također otključati igranje proširene stvarnosti dok kolekcionari u gradu traže digitalne množitelje koji otključavaju dodatne pogodnosti.

Budite u tijeku s novostima o kriptovalutama i svakodnevno primajte ažuriranja u svoju pristiglu poštu.

Source link

Leave a Comment