UConn football dodaje igrače putem portala za transfere


Ali Mora i njegovo osoblje sudjeluju u ludilu dok nastavljaju obnavljati nogometni program UConna. Nakon što se pojavio u zdjeli svoje prve godine, Mora je zaradio sedam transfera iz drugih programa.

Tko su novi haskiji? Dolje je popis transfera, počevši od najnovijih dodataka.

Noah Black TallericoDB, Delaware (najavljeno 12. siječnja)

6-2, 215 funti, student

Član Delaware Blue Hensa pet sezona, Black-Tallerico je prošle jeseni objavio ukupno 93 napada s prisilnim promašajem i oporavkom od promašaja. U dvije uzastopne sezone imenovan je u drugu momčad CAA-e, a također je proglašen All-American HERO Sports Sophomoreom.

Joe FagnanoQB, Maine (najavljeno 12. siječnja)

6-3, 225, crvenokošuljaš ml

Fagnano je prošle jeseni započeo 11 utakmica s Maineom, bacivši 2231 jard i 15 touchdowna dok je kompletirao 208 od 364 dodavanja sa šest presretanja. Također je istrčao za 296 jardi i tri touchdowna uz 93 nošenja. U razdoblju od četiri godine, Williamsport, Pennsylvania. Citizen je započeo 27 utakmica za Black Bearse. Njegov bivši trener u Maineu tri godine bio je ofenzivni koordinator UConna Nick Charlton.

Ray EldridgeDL, Richmond (najavljeno 6. siječnja)

6-4, 260, apsolvent

Eldridge je igrao za Richmond od 2018. nakon što je završio srednju školu South Fayette u McDonaldu, Pennsylvania. Prošle sezone nastupio je u svih 13 utakmica za Spiders, zabilježivši ukupno 34 napada, s 8,5 napada za gubitak i 4,5 bacanja. Eldridge je imenovan u treću obrambenu momčad Colonial Athletic Association Football League.

Gospođo Bin WahidCP, Zapadna Virginija (najavljeno 5. siječnja)

5-10, 179, zatim.

Ben-Wahid se pojavio u pet utakmica kao brucoš ove jeseni u Zapadnoj Virginiji, zabilježivši četiri napada i jedan pokušaj uzvrata. Ben Wahid bio je novak s tri zvjezdice iz Georgije koji je također razmišljao o transferima u UCF i Memphis.

Louis HansenTE, Michigan (najavljeno 26. prosinca)Source link

Leave a Comment