Ukradeni nogomet s potpisom Bradyja, bivši QB Patriotsa oporavljen


Ukradenu nogometnu loptu potpisuje Brady, bivši QB Patriotsa kojeg je pronašla policija

Policija u Massachusettsu pronašla je ukradenu nogometnu loptu koju su potpisala sva tri beka New England Patriotsa koji su 2001. osvojili Super Bowl, uključujući i Toma Bradyja. Bledsoe i treći igrač Damon Huard iz JC Cannistraro, LLC, tvrtke za mehaničku izgradnju sa sjedištem u Watertownu, odvedeni su tijekom selidbe prošlog mjeseca. Policijski detektivi Woburna organizirali su sastanak za kupnju lopti na lokaciji u Woburnu. Policija je kasnije pronašla zbirku i vratila je JC Cannistraro. Uz bekove potpise, nogomet također sadrži sljedeću poruku: “Hvala JC Cannistraro, Inc. za sav vaš naporan rad i trud na terenu CMGI.” Field je bio izvorni naziv za Gillette Stadium i još uvijek je imao izvorno ime tijekom laganog otvaranja dvorane Foxborough 11. svibnja 2002., kada je New England Revolution of Major League Soccer porazio Dallas Burn, sada FC Dallas. Internetska tvrtka je ustupila prava na imenovanje stadiona nakon što je dot-com balon puknuo, mjesec dana prije početka prve regularne sezone NFL utakmice, a zatim je Gillette finalizirao ugovor za ekskluzivna prava na imenovanje stadiona Patriots 5. kolovoza 2002., i 12 dana kasnije, Patriotsi su bili domaćini svoje prve nogometne utakmice na stadionu Gillette – predsezonska pobjeda nad Philadelphia Eaglesima. osobi koja je pokušala prodati ukradenu nogometnu loptu.

Policija u Massachusettsu pronašla je ukradenu nogometnu loptu koju su potpisala sva tri beka New England Patriotsa koji su 2001. osvojili Super Bowl, uključujući i Toma Bradyja.

Policijska uprava Watertowna objavila je na Facebooku da je nogometna lopta s potpisima Bradyja, rezervnog igrača Drewa Bledsoea i trećeg strijelca Damona Howarda uzeta od JC Cannistraro, LLC, tvrtke za mehaničku izgradnju sa sjedištem u Watertownu, tijekom premještanja gradilišta prošlog mjeseca.

Istražitelji su otkrili da je ukradena nogometna lopta bila na prodaju na eBayu, au srijedu su policijski detektivi Watertowna i Woburna na tajnom zadatku održali sastanak kako bi kupili loptu na lokaciji u Woburnu. Policija je zatim pronašla predmete i vratila ih JC Cannistraro.

Osim potpisa bekova, nogometna lopta također prikazuje sljedeću poruku: “Hvala JC Cannistraro, Inc. za vaš naporan rad i trud na terenu CMGI.”

CMGI Field bio je izvorni naziv za stadion Gillette i ostao je s izvornim imenom tijekom laganog otvaranja dvorane Foxborough 11. svibnja 2002., kada je New England Revolution of Major League Soccer porazio Dallas Burn, sada FC Dallas.

CMGI, internetska tvrtka sa sjedištem u Andoveru, odustala je od prava na imenovanje mjesta nakon što je dot-com balon puknuo, mjesec dana prije početka prve regularne sezone NFL utakmice.

Gillette je zatim 5. kolovoza 2002. finalizirao ugovor o ekskluzivnim pravima na imenovanje stadiona, a 12 dana kasnije, Patriotsi su bili domaćini svoje prve nogometne utakmice na stadionu Gillette – predsezonska pobjeda nad Philadelphia Eaglesima.

Policija Watertowna rekla je da je istraga još u tijeku jer se odnosi na osobu koja je pokušala prodati ukradenu nogometnu loptu.Source link

Leave a Comment