“Virus World” je novi koncept za ‘V2E’ NFT zajednicuSeul, Južna Koreja

I

24. siječnja 2023

/PRNewswire/ — Blockchain tehnologija postigla je izuzetan rast u raznim poljima kao što su

Kriptovaluta

i NFT i DeFi (decentralizirane financije, DeFi). Sa svojom visokom razinom sigurnosti i transparentnosti koja se temelji na karakteristikama decentralizacije, naziva se osnovnom infrastrukturom za realizaciju Weba 3.0, koji se pojavljuje kao internetska verzija “trećeg vala”.

Konkretno, u slučaju NFT-a (ne-

urođeni

Token), istaknuto je kao alternativa realizaciji koncepta koji je bilo teško zamisliti u digitalnom svijetu. Mnogi investitori bili su uzbuđeni konceptom “jedinstvene imovine” koja se može provjeriti iu osobnom vlasništvu, što je dovelo do brzog širenja tržišta.

Međutim, NFT-ovi su se prvo koristili prvenstveno za aukcije umjetnina ili suvenira

Imaš

Njihova se korisnost postupno proširila na igre, metafore i sport. Veličina globalnog tržišta nadmašila je NFT

2 milijarde dolara

Do 2021., od

100 milijuna dolara

u 2020., a ova će veličina tržišta rasti tijekom sljedećih nekoliko godina kako sve više ljudi bude shvaćalo prednosti i mogućnosti NFT-ova, a tehnologija koja stoji iza njih nastavila se razvijati. Dakle, tehnologija i tržište

Mi smo

Očekuje se da će brzo rasti.

Trenutačno na tržištu postoje različiti NFT poslovni modeli u vezi s NFT-ovima.

Sustav V2E (Virus to Earn) jedinstvena je značajka projekta Virus World, koja vlasnicima Virus World NFT-a omogućuje da podignu razinu svog NFT-a pozivanjem drugih u zajednicu putem referentne veze.

s

.

Kako vlasnici NFT-a promoviraju svoje referentne veze, a novi korisnici stvaraju NFT-ove putem ovih veza, iskustveni bodovi vlasnika NFT veze rastu. Kada XP dosegne određenu razinu, razina NFT-a raste. Što je viša razina NFT-a, to je veća snaga rudarenja, a prema snazi ​​rudarenja može se rudariti token svijeta virusa, token “ZVT”.

Prema timu Virus Worlda, ove V2E aktivnosti izravno utječu na vlasnike, pojedince i projekte tako što privlače nove korisnike da sudjeluju, razvijaju projekt i izravno utječu na širenje zajednice i njihove osobne nagrade.

Tim ističe da ovaj sustav poticaja pruža snažan poticaj članovima da aktivno sudjeluju u razvoju zajednice i povećaju vrijednost NFT-ova.

Također, prema Virus World timu, “Teaser page” i “VRWD Pre-Mining App” službeno su pokrenuti u

25. siječnja

.

“VRWD aplikacija za prethodno rudarenje” objavljena je u svrhu pomoći korisnicima

do

Upoznajte se s nadolazećim projektom Virus World i V2E sustavom i omogućite korisnicima prethodno rudarenje prije početka službenog V2E (Virus to Earn) sustava. Omogućuje ljudima da zarade M (Mint) bodova. Rečeno je da su ove M točke kasnije korištene za stvaranje NFT-ova u javnoj kovnici Virus World.

Osim toga, detaljan opis projekta može se pronaći na Teaser i stranici Virus World Official Medium.

Cision
Pogledajte izvorni multimedijski sadržaj za preuzimanje: https://www.prnewswire.com/news-releases/virus-world-a-new-concept-of-v2e-nft-community-301726381.html

Izvor virusologSource link

Leave a Comment