Vitalik Buterin prenosi 11,16 milijuna dolara u Ethereumu (ETH) između novčanika, što se događa?


Slika članka

Arman Sherinyan

Vitalik Buterin aktivno prenosi vlastiti novac, ali razlog za te operacije još uvijek nije jasan

Suosnivač druge najveće mreže u industriji prebacio je gotovo 12 milijuna dolara u kriptovaluti između svojih novčanika u posljednjih 20 dana. Sumnjiva aktivnost privlači pozornost šifriranje društvena komunikacija.

Prema analizi LookOnChaina, adresa kita koja završava na 0x9e92 koja je zaradila 9300 ETH u zadnjih 20 dana mogla bi se nekako povezati sa samim programerom. Adresa korištena za slanje novca završava s “0xd04d” i najvjerojatnije pripada Buterin, budući da je novac primila samo s Vb3 novčanika.

Nakon primitka sredstava, kit posjeduje ukupno 170.913 ETH, u vrijednosti od oko 260 milijuna dolara. U praksi, to ga čini jednim od najvećih posjednika kriptovalute na tržištu. Povijest transakcija ne pokazuje nikakvu aktivnost koja bi nas navela da povjerujemo da je whale zapravo povezan s određenom burzom ili da radi kao OTC biro.

Povijesno gledano, transakcije Buterina obično dovode do skoka volatilnosti Ethereuma na tržištu, jer i institucionalni i mali ulagači prate račune utjecajnih osoba, projekata i programera u kripto prostoru.

Neki članovi zajednice čak su pretpostavili da je Buterin voljan prodati neke od svojih posjeda, dok se Ethereumom trguje uz veliku premiju u usporedbi s cijenom koju smo vidjeli na tržištu prije otprilike dva tjedna.

Srećom za ulagače u Ethereum, cjenovni učinak druge najveće kriptovalute na tržištu dramatično se poboljšao od početka godine zahvaljujući oporavku mrežne aktivnosti i naglom porastu tržišnih priljeva koji je neizbježno utjecao na najveće kriptovalute na tržištu – kao što su kao Ethereum i Bitcoin.

Source link

Leave a Comment