Vlasnici Bitcoina (BTC) i Ethereuma (ETH) pronašli su novu priliku u Orbeon Protocolu (ORBN)


Bitcoin (BTC) i Ethereum (ETH) dva su diva u svijetu kriptovaluta. Ali s tako visokom tržišnom kapitalizacijom, ulagačima može biti teško pronaći prilike s visokim prinosima. Zbog toga se mnogi okreću Orbeon Protocolu (ORBN), novom blockchain projektu koji se prodaje tijekom pretprodaje.

>> Kupite ORBEON TOKENE OVDJE <

Bitcoin (BTC)

Bitcoin (BTC) je najveća i najraširenija kriptovaluta na svijetu. Nastala je 2009. godine i od tada bilježi eksponencijalni rast. Cijena Bitcoina (BTC) naglo je rasla tijekom godina, dosegnuvši rekordnu vrijednost od 68 000 USD u travnju 2021.

Vlasnici Bitcoina (BTC) tradicionalno ulažu u Bitcoin (BTC) kao dugoročnu pohranu vrijednosti, a mnogi planiraju držati Bitcoin (BTC) u doglednoj budućnosti. Međutim, to nije spriječilo Bitcoin (BTC) da padne više od 75% tijekom 2022. godine.

Dobra vijest je da Bitcoin (BTC) počinje pokazivati ​​znakove života, s porastom od 12% u prošlom tjednu. Neki vlasnici Bitcoina (BTC) postaju nestrpljivi i traže drugi način da dobiju isti povrat Bitcoina (BTC) čim im se ponudi. Tu na scenu stupa Orbeonski protokol (ORBN).

>> Kupite ORBEON TOKENE OVDJE <

Ethereum (ETH)

Ethereum (ETH) je druga najveća kriptovaluta nakon Bitcoina (BTC) i često se naziva svjetskim decentraliziranim računalom. Ethereum (ETH) je okosnica mnogih projekata kriptovaluta i često se koristi za funkcije pametnih ugovora.

Ethereum (ETH) je nedavno dospio na naslovnice sa spajanjem Ethereuma (ETH), koje je vidjelo pomak od konsenzusa o dokazu rada na konsenzus o dokazu o udjelu. To omogućuje vlasnicima Ethereuma (ETH) da postanu validatori i zarade nagrade u ETH.

Spajanje Ethereuma (ETH) također otvara vrata za Ethereum (ETH) da postane skalabilniji i brži, uz zadržavanje svoje decentralizacije. Međutim, unatoč ovim pozitivnim vijestima, Ethereum (ETH) nije mogao izbjeći medvjeđe tržište – Ethereum (ETH) pao je 71% u odnosu na svoju najveću vrijednost svih vremena od 4891,70 USD.

>> Kupite ORBEON TOKENE OVDJE <

1210 1 2

Orbeonski protokol (ORBN)

Orbeonski protokol (ORBN) napravio je revoluciju u industriji rizičnog kapitala kakvu poznajemo. Bogati investitori više nemaju monopol na pristup najboljim projektima. Uz Orbeon Protocol (ORBN), svaki investitor može saznati više o najboljim projektima na svijetu – a jedan dolar dovoljan je za početak.

To je omogućeno raspršenim NFT-ovima koji se koriste za predstavljanje vlasništva u projektima na platformi Orbeon Protocol (ORBN). To znači da investitori Orbeon Protocol (ORBN) mogu kupiti i imati koristi od dijelova projekata bez potrebe za kupnjom cijelog projekta.

Za startupove, Orbeon Protocol (ORBN) pruža priliku za prikupljanje novca bez potrebe za udovoljavanjem tvrdokornim rizičnim kapitalistima. Startupi mogu jednostavno otvoriti projekt na Orbeon (ORBN) protokolu i prodati svoje raspršene NFT-ove globalnoj skupini investitora.

Štoviše, Orbeon Protocol (ORBN) koristi pametne ugovore za pojednostavljenje procesa ulaganja, kao i za osiguranje transparentnosti i pravednosti. Kod pametnog ugovora automatski će provoditi uvjete ugovora o ulaganju, eliminirajući potrebu za posrednicima.

Držanje ORBN tokena ne samo da ulagačima daje pristup platformi Orbeon Protocol (ORBN), već i nagrade za ulaganje, prava upravljanja i pristup raspravama o privatnim ulaganjima.

Orbeon Protocol (ORBN) trenutno ima cijenu od 0,0435 USD tijekom posljednje faze javne pretprodaje. Sa službenim popisima i burzama pred vratima, sada je vrijeme da investitori pronađu priliku u Orbeon Protocolu (ORBN).

Saznajte više o pretprodaji Orbeona

Web stranica: https://orbeonprotocol.com/

Pretprodaja: https://presale.orbeonprotocol.com/register

Telegram: https://t.me/OrbeonProtocolSource link

Leave a Comment