Vodite zdraviji način života uz jednostavnu vegansku kuhinju


priopćenje za javnost

Objavljeno 25. siječnja 2023

Spriječite kronične bolesti kao što su bolesti srca, dijabetes tipa 2 i Alzheimerovu bolest slijedeći cjelovitu biljnu prehranu

Biti zdrav treba biti dio životnog stila osobe kako bi se spriječile kronične i dugotrajne bolesti. Iako nijedna pojedinačna hrana ne može jamčiti smanjeni rizik od bolesti srca, dijabetesa tipa 2 ili Alzheimerove bolesti, biljna prehrana može pomoći—a biljna kuhinja je tu da olakša zdravu prehranu.

Simply Plant Based Kitchen osnovala je Kim Murphy, certificirana trenerica biljnog zdravlja, čija je misija pomoći zaposlenim ljudima da otkriju koliko je jednostavno i lako jesti biljnu hranu.

Jedan od načina prehrane biljnom hranom je poboljšanje općeg zdravlja osobe jačanjem imunološkog sustava. Kada jedete više cjelovitih biljaka, dobivate više vlakana. A vlakna hrane važne bakterije u našim crijevima. Ispostavilo se da se 70% našeg imunološkog sustava nalazi u našim crijevima i ima veze s našom važnom mikroflorom. Dakle, hranjenje naše mikroflore više vlakana pomaže u poboljšanju našeg imunološkog sustava kako bi držao štetne insekte podalje.

Kao i većina ljudi, Kim se borila s prelaskom na vegansku prehranu. Trebali su joj mjeseci nakon očeve smrti od Alzheimerove bolesti da shvati da ne želi živjeti svaki dan u strahu od zaraze istom bolešću koja je tako rano uzela njezinog oca. Kroz sva nedavna istraživanja naučili ste da je hrana najbolji lijek i zato ste posvećeni dijeljenju s drugima moći koju imaju da poboljšaju svoje zdravlje jedući više biljaka. Kao što je Hipokrat jednom rekao: “Neka hrana bude vaš lijek, a vaš lijek neka bude vaša hrana.”

Simply Plant-Based Kitchen zagovara cjeloviti biljni način prehrane. U osnovi, fokusira se na cjelovitu hranu biljnog podrijetla koja je minimalno prerađena, a minimalizira ili izbjegava životinjske proizvode, mliječne proizvode i prerađenu hranu. Konzumiranje cjelovite, biljne hrane također smanjuje ili izbjegava sva ulja, koja su prerađena hrana, sol i šećer.

Loša prehrana i način života često su okidač za kronične bolesti poput dijabetesa, pretilosti, bolesti srca, raka i Alzheimerove bolesti. Godinama su zdravstveni djelatnici i registrirani dijetetičari zagovarali dobrobiti prehrane biljkama i smanjenja unosa mesa i druge prerađene hrane. Zapravo, kaže se da prehrana bazirana na biljci pomaže u snižavanju krvnog tlaka, održava zdravo srce, sprječava dijabetes tipa 2, gubi na težini, smanjuje rizik od raka, poboljšava kolesterol i smanjuje rizik od moždanog udara.

Kim priznaje da prijelaz na zdraviji način života nije lak. Sa Simply Plant Based Kitchen nada se pokazati drugima koliko njezini recepti, vodiči i lekcije mogu biti jednostavni. Naučite kako koristiti svakodnevne sastojke koje možete pronaći u lokalnoj trgovini za pripremu ukusnih recepata za čiju pripremu ne treba puno vremena. Ona također ima besplatno dostupan Vodič za početnike za vegansku prehranu na svojoj web stranici kako bi pomogla početnicima da počnu s ovim načinom prehrane, a da se ne preopterete.

Natjerajte vegana da se hrani dugoročnim životnim stilom i postigne optimalno zdravlje. Više informacija o Simply Plant Based Kitchen možete pronaći na https://simplyplantbasedkitchen.com/.

Jednostavno biljna kuhinja

Simply Plant Based Kitchen osnovala je Kim Murphy, certificirana trenerica za zdravlje biljaka čiji je cilj naučiti ljude da je hrana najbolji lijek.

Veza s medijima
Naziv tvrtke: Jednostavno biljna kuhinja
osoba za kontakt: Kim Murphy
e-mail: Pošalji email
narod: ujedinjena država
web stranica: http://www.simplyplantbasedkitchen.com/Source link

Leave a Comment