Wendy Rogers, ekstremno desna političarka iz Arizone, predlaže bitcoin kao zakonsko sredstvo plaćanja


Krajnje desničarska senatorica Wendy Rogers predstavila je prijedlog zakona u Senatu Arizone za dodavanje bitcoina kao “legalne valute” za Arizonu.

Kritičari prethodnih prijedloga, poput docenta na Sveučilištu Williamite Rohana Graya, istaknuli su da bi proglašenje bitcoina zakonskim sredstvom plaćanja potencijalno prekršilo ustavna ograničenja mogućnosti zemalja da izdaju vlastiti novac.

Rogersov prijedlog zakona o Bitcoinu nastavlja trend krajnje desničarskih ličnosti koje podržavaju kriptovalutu, uključujući samoproglašenog diktatora Neba Bukelea. Budućnost El Salvadora ovisi o uspjehu Bitcoina – a to ne ide dobro.

Wendy Rogers vjeruje u bitcoin i ovrhe

Rogers je bio taj koji se proglasio “čarter članom” Oath Keepers – krajnje desne milicije s 11 članova do sada optuženih za urotu za pobunu u vezi s pobunom 6. siječnja. Tužitelji su tvrdili da su tijekom pobune Čuvari zakletve djelovali u savezu s Ponosnim dečkima i Tri posto.

Bivša pilotkinja zračnih snaga osobno je prihvatila teorije zavjere kako bi porekla rezultate izbora 2020. Unatoč činjenici da je njezina organizacija radila na Capitolu, Rogers je pokušao Zahtjev Da su za to odgovorne “ekstremističke Antifa bande”.

Na prvoj američkoj Nacionalnoj političkoj akcijskoj konferenciji, Rogers drži govor u kojem podržava organizatora događaja, bijelačkog rasistu Nicka Fuentesa, i poziva da se “izdajice” – oni koji priznaju da su izbori valjani – javno pogube.

Pročitajte više: Bitcoin, diktatori i trava: Upoznajte kandidatkinju GOP-a Jane Adams

Poput Fuentesa, Rogers je usvojio jezik radnje “velike zamjene”. “Zamijenjeni smo i napadnuti smo”, napisala je na Twitteru. Drugi je glasio: “Amerikance koji vole ovu zemlju zamjenjuju ljudi koji ne vole ovu zemlju.” Zavjera tvrdi da manjine “zamjenjuju” bijelce.

Vijeće za odnose sa židovskom zajednicom Greater Phoenixa osudilo je njezin jezik rekavši: “Rogersova upotreba slabo prikrivenog govora mržnje je opasna.”

Rogers također nije oklijevao podržati vojne vođe prošlih pobuna, nazivajući generala Konfederacije Roberta E. Leeja “velikim domoljubom”.

Naš fokus su hrabri citati. Za više insajderskih vijesti, pratite nas Cvrkut i Google vijesti ili se pretplatite na naš YouTube kanal.

Source link

Leave a Comment