WVU Tennis otvara svoje proljetno mjesto u Penn/Templeu


po: Valen Swiger, WVU Athletics

Objavljeno:

Ažurirano:

MORGANtown, Va. — Teniski tim Sveučilišta West Virginia otvorit će svoj proljetni popis u subotu, 21. siječnja, dok Mountaineersi putuju u Philadelphiju, Pensilvanija, kako bi se suprotstavili Benu i Templeu.

Planinari će se prvi sučeliti s Pennom, s početkom u 13:00 ET, dok natjecanje protiv Templea počinje u 5:30.

“Ovo je najuzbudljivije doba godine jer se pripremamo za sljedeću sezonu”, rekao je trener Planinara Miha Lysac. “Imali smo dobru sezonu, a sada je cilj nastaviti ono što smo bili tijekom cijele sezone. Sviđa mi se što ćemo imati jaku konkurenciju odmah na početku.” “Ono što želimo učiniti je poboljšati se kroz utakmicu dok se pripremamo za Big 12 dio sezone.”

Posljednji put kada se West Virginia natjecala protiv Penna bilo je u proljeće 2022., kada su izgubili od Quakersa 6-1 u Morgantownu.

Penn ulazi u subotnje natjecanje s rezultatom 1-0, nakon pobjede od 6-1 nad Richmondom ranije ovog tjedna.

Temple (0-0) je spreman za prepuni vikend jer prvo putuju u Richmond, VA u petak kako bi se suočili sa Sveučilištem Virginia Commonwealth br. 62, prije povratka kući kako bi se suočili s Mountaineersima u kampusu Sveučilišta u Pennsylvaniji. Sove su sezonu 2022. završile s ukupnim rezultatom 11-6 i 9-0 na domaćem terenu.

Budite u tijeku sa ženskim tenisom u Zapadnoj Virginiji Cvrkutte Instagram i Facebook prateći @WVUtennis.

Source link

Leave a Comment