Zašto će cijena Ethereuma porasti zbog povećanog institucionalnog interesa


Cijena Ethera nastavila je rasti ovaj tjedan, ali dobici su bili kratkotrajni jer je Ether brzo pao na 1510 USD. ETH/USD sada se trguje po 1.528,12 USD, što je pad od 3% u 24 sata i rast od 10% u prošlom tjednu.

Ethereum Soulbound Web3 Definition Protocol Najava

Prema priopćenju za javnost od 17. siječnja, Masa Finance, prvi Ethereum Virtual Machine (EVM), najavio je prvi identifikacijski protokol za Ethereum mainnet. Platforma će olakšati stvaranje standardnih tokena za KYC provjeru, kreditne ocjene i druge slučajeve upotrebe na Ethereumu.

Štoviše, pokretanje glavne mreže Masa Soulbound Identity zahtijevalo je razvoj on-chain protokola Soulbound Token i dizajn takvog protokola za poboljšanje Web3 ekosustava.

Prema priopćenju za javnost suosnivača Masa-e Brendana Playforda, identifikacija bi trebala biti laka za korisnike kao i stvaranje NFT-a, a za programere da ga implementiraju kao ERC-20 pametni ugovor.

Projekt koji predstavlja ovaj novi protokol omogućit će vam razvoj tokena na Ethereumu ili svim ERC-20 tokenima. To zauzvrat može biti vrlo korisno za sve korisnike Ethereuma i postoje mnoge prednosti, uključujući stabilnost cijena i mnogo više.

Šangajsko ažuriranje

U vrijeme pisanja, broj Ethereum (ETH) validatora je 502,636, prema statistici BeaconScan. Uzbuđenje za sljedeće ažuriranje je poraslo. Za Shanghai nadogradnju, hard fork je zakazan za ožujak 2023. Ethereum programeri stvorili su novi testnet 11. siječnja. Novo testno okruženje za programere poznato je kao devnet 2.

U šangajskom ažuriranju uključeno je nekoliko prijedloga za poboljšanje Ethereuma. Nadogradnja pokreće “Surge” fazu ETH ciklusa, koja pokušava poboljšati infrastrukturu i skalabilnost mreže.

Ethereum tim je dostigao prekretnicu u izvršavanju Shanghai Hard Forka na vrijeme. Ova najava dolazi nakon što su programeri dovršili nadogradnju Ethereum koda 9. siječnja 2023. U priopćenju se navodi da će se povlačenja Ethereuma nastaviti bez prekida.

Od planiranog ažuriranja u Šangaju, trgovci s posjedima ETH-a mogu rudariti te novčiće i slati ih u Beacon Chain. Potencijalno povećanje potražnje za Ethereumom na burzama moglo bi dovesti do novog povećanja cijene Ethera.

Rastući institucionalni interes

Dana 19. siječnja, Matt Hogan, CIO Bitwise Asset Managementa, rekao je u intervjuu da je institucionalni interes za ulaganje u ETH porastao nakon “spajanja”.

Staking je metoda primanja poticaja za držanje određenog tokena (u ovom slučaju, ETH) na određeno razdoblje. Ljudi dijele svoj ETH u sigurnosti mreže i dobivaju nagradu kroz povrat ili veću naknadu.

Osim toga, nedavno istraživanje pokazalo je da mnogi institucionalni ulagači razmatraju kupnju Ethereuma i drugih altcoina.

Sve veći tehnološki razvoj kriptovaluta i poboljšanja u ekosustavu imali su značajan utjecaj na institucionalno usvajanje. Štoviše, institucionalni interes za ETH/USD mogao bi imati koristi

Cijena Ethereuma

Današnja živa cijena Ethereuma je 1547,41 USD uz 24-satni obujam trgovanja od 6,7 milijardi USD. Trenutačna ocjena CoinMarketCapa je 2, s izravnom tržišnom kapitalizacijom od 189 milijardi dolara.

Par ETH/USD odskočio je od oznake od 1510 dolara, što je 23,6% Fibonaccijeva razina povratka, i sada se kreće prema sjeveru prema sljedećoj razini otpora na 1610 dolara. U vremenskom okviru od 4 sata, 50-dnevna EMA također podržava cijenu Ethereuma blizu 1510 USD.

Vodeći tehnički indikatori kao što su RSI i MACD indikatori ukazuju na divergenciju, kao što je RSI u zoni kupnje, dok je MACD još uvijek ispod 0, u zoni pada

Grafikon cijena Ethereuma – Izvor: Tradingview

Ako se probije 1500 USD, Ethereum će vjerojatno pasti na najnižu točku postavljenu na 1440 USD na temelju Fibonaccijevog povratka od 38,2%. Ako se pad ETH-a nastavi, 1350 dolara bi moglo biti probijeno, a vrijednost dolara bi mogla dosegnuti teško mjesto.

Razina podrške od 1500 USD vrlo je vjerojatno da će uzrokovati neto povećanje tržišne cijene na 1660 USD, budući da djeluje kao otpor.

Ulaganje u altcoine prije nego što se javno steknu ili kada su u fazi pretprodaje može biti vrlo korisno iskustvo. Evo nekih detalja koje biste trebali znati o MEMAG-u.

Meta Masters Syndicate (MEMAG)

Meta Masters Guild je doživio eksplozivan rast, popevši se sa $200,000 na $684,906 u samo nekoliko dana. Ovaj veliki porast ukazuje na to da javnost ima visok stupanj povjerenja u buduće širenje tvrtke i njenu sposobnost stvaranja profita.

Meta Masters Guild lansirat će svoju prvu mobilnu igru ​​u trećem tromjesečju 2023. MEMAG, njihova kriptovaluta, omogućuje korisnicima ostvarivanje prava upravljanja i sudjelovanje u aktivnostima ulaganja i kupnji predmeta i NFT-ova na mreži.

Osim toga, namjeravaju razviti Web3 i Play-to-win igre kako bi ponudili zanimljivija iskustva igranja.

Rani korisnici imaju ograničenu priliku za sudjelovanje u MEMAG rasprodaji, koja trenutno nudi 1 MEMAG za 0,01 USD!

Međutim, očekuje se da će ta cijena porasti za manje od dva tjedna, pa bi se zainteresirani kupci uskoro trebali preseliti ako se žele domoći novčića po najnižoj mogućoj cijeni. Ne propustite ovu odličnu ponudu koja se sastoji od sedam faza!

Posjetite Meta Masters Guild sada

Source link

Leave a Comment