Ženske tenisačice spremaju se ugostiti Memphis


Logotip Ole Miss

Ole Miss (2-0, 0-0 sekundi)
protiv Memphisa (0-2, 0-0 AAC)


Utorak 24. siječnja • 17 sati po kairskom vremenu • Oxford, gđica.
William F Gultney zatvoreni teniski centar
Oxford, gospođice – Ženska tenisačica Ole Miss vratila se u William F. Galtney Indoor Tennis Center za meč protiv Memphisa.


Rebelsi dolaze nakon vikenda dvostruke utakmice u želji da produže svoj pobjednički niz. Ole Miss će se u utorak suprotstaviti Tigerima s početkom u 17 sati po srednjoeuropskom vremenu.


Snimka uživo i video uživo obje utakmice bit će javno dostupni. Poveznice na oboje možete pronaći gore, kao i na stranici s rasporedom ženskog tenisa Ole Miss.revolucionarke

Lilian Gabrielsen (Otac) – Oslo, Norveška

 • Sastavila je ukupni rekord 8-7 u pojedinačnoj konkurenciji i 4-6 u igri parova
 • Na ITA jesensko državno prvenstvo u pojedinačnoj konkurenciji nastupila je kao viceprvakinja regije Jug
 • Stigla je do osmine finala u parovima na ITA prvenstvu južne regije 2021.

Ludmila Karisova (sic) – Liberec, Češka

 • Ima skor 6-5 pojedinačno i 5-4 u parovima
 • Otišla je s 2-0 u pojedinačnim i parovima tijekom prvog vikenda. Igrao je u parovima broj 1 i pojedinačno
 • Prvenstvo ITA Južne regije udvostručuje se kao drugoplasirano čime dobiva mjesto na Državnom prvenstvu ITA 2021.

Emma Kate (fr) – Rammelsbach, Njemačka

 • Ostvarila je svoju prvu pobjedu u karijeri u parovima i pojedinačno nad ETSU-om
 • Pridružite se timu u siječnju
 • Dolazi s ukupnim pojedinačnim rezultatom 12-9

Rachel Krzyczak (sic) – Milton, Ontario Kanada

 • Ima 1-5 pojedinačnih i parnih
 • Sakupio rekord od 18-11 u pojedinačnoj konkurenciji i 15-15 u parovima tijekom sezone 2021.-22.

Anaelle Leclercq-Ficher (dakle) – La Perche, Francuska

 • Ima 2-5 pojedinačnih rezultata i 3-3 u parovima
 • Pridružila se Kareisovoj tijekom prvog vikenda za dvije pobjede u parovima
 • Stigla je do četvrtfinala ITA prvenstva južne regije u parovima 2021.
 • Izabran za brucoša godine SEC-a 2. ožujka 2021

Kelsey Mays (Otac*) – Tulsa, Okla.

 • Ima omjer 9-6 u pojedinačnoj konkurenciji i 5-6 u igri parova
 • ITA južna regija udvoje drugoplasirana u 2021., napreduje do ITA jesenskog nacionalnog natjecanja

Rica Zadori (sin) – Szeged, Mađarska

 • Ima omjer 8-8 u pojedinačnoj konkurenciji i 4-5 u igri parova
 • Stigla je do četvrtfinala pojedinačno na ITA prvenstvu Južne regije 2021
 • Također je stigao do četvrtfinala parova na ITA prvenstvu južne regije 2021.

suprotnoj strani mreže

Memphis


Tigrovi su vratili većinu početne postave iz prošle sezone. Momčad se pomladila nakon što su izgubile dvije seniorke pete godine u Alishi Reyer i Camili Romero. Reyer je sastavio rekord 13-8 u singlu i 9-11 u parovima. Romero je također postigao uspjeh s rekordom 12-7 u singlu i 10-9 u parovima. Međutim, u Memphisu će se ove godine na teren vratiti Emily Myers, Camila Soares, Aran Tuxedo Garcia i Monique Wong. Sva četvorica završila su prošlu sezonu s dvoznamenkastim brojem pojedinačnih pobjeda, a trojica su imala više od 10 dvoznamenkastih pobjeda.


Memphis također dodaje dva startera u momčad ove sezone. Carlotta Farris Carter i Micah Pearce ostvarili su pobjede u svojim prvim mečevima parova na početku sezone. Pierce je osvojio singl protiv Purduea, a Carter dvostruki protiv Alabame.


Tigersi su sezonu započeli s teškim rasporedom, već su izgubili od Purduea i Alabame, oba rezultatom 4-3. Njihov raspored izvan konferencija nikada nije bio lakši jer se ovaj tjedan susreću s Ole Miss i Columbijom.Rangirani igrači

samci
Br. 73 – Ludmila Karisova (Oly Miss)
br. 89 – Lilian Gabrielsen Slijedite FavoritaPosljednji put
OXFORD, Miss — Ženski teniski tim Ole Miss ostvario je dvije pobjede protiv dvije različite škole u nedjelju. Rebelsi su prvo porazili ETSU, 5-2, a zatim pomeli Sjevernu Alabamu, 4-0.


Rebelsi (2-0, 0-0 SEC) započeli su dan pobjedom u sva tri meča parova protiv ETSU-a (2-2, 0-0 SoCon). Rica Zadori I Emma Kate Pobijedio 6-2 u parovima broj 3. Ova pobjeda je označila Kateinu prvu pobjedu u parovima u njenom debiju u parovima. veliki duo, Lilian Gabrielsen I Kelsey Maysdao je Ole Miss bod u parovima, pobijedivši u meču parova broj 2, 6-4.


Anaelle Leclercq-Ficher i Ludmila Kareisova završile su svoje mečeve parova pobjedom od 6-3 nad parovima broj 1. Ovo je prvi put da su dvije igračice zajedno igrale parove ove godine.


U pojedinačnoj igri, Rebelsi su povećali svoje vodstvo brzom šestom pobjedom u pojedinačnoj igri. Brucošica Kate nadmašila je protivnicu za svoju prvu singl pobjedu u karijeri, 6-1, 6-2. Pirati su uzvratili osvajanjem trećeg mjesta. Međutim, Ole Miss je pobijedio u sljedećem pojedinačnom meču na broju 5 pojedinačno i na broju 2 kako bi osigurao pobjedu Rebelsima.


Zadori i Karisova dobili su svoje dvoboje u dva seta. Zadori je dobila svoj treći uzastopni pojedinačni meč sa 6-3, 6-4. Karisova je uzvratila i pobijedila 7-5 u prvom setu i stigla do pobjede 6-0 u drugom. Leclercq-Ficher je doveo Trešnju u vodstvo pobjedom u trećem setu u tiebreaku prvog seta u singlu, 6-3, 5-7. [10-4].


Dan Rebelsa tu nije završio jer je tim kasnije poslijepodne pomeo Sjevernu Alabamu s 4-0. Prvi rezultat momčadi nakon pobjede od 4-0 nad brojem 58 Kentuckyjem prošlog travnja.


Ole Miss je odmah imao prednost u igri parova jer Lionsi nisu mogli izvesti tri ekipe parova. Pobjeda od 6-1 za Leclerc-Fischer i Karisovu bila je sve što je Rebelsima trebalo da osvoje bod u parovima.


Rebelsi su osvojili još jedan bod i poveli 2-0 jer su Lionsi ostali bez šestog igrača. Mize je brzo obavio posao s četvrtim pojedinačnim igračem Lionsa ne prepustivši niti jednu meč loptu, pobijedivši u dva seta, 6-0, 6-0. Pomno praćena, Karisova je pobijedila na dominantan način, 6-0, 6-2. Svaki buntovnik osvojio je svoj prvi set, ali meč je završio nakon što je odlučeno.


Ženska tenisačica Ole Miss vratit će se na teren u utorak, 24. siječnja za utakmicu protiv Memphisa. Utakmica počinje u 17 sati u William F. Odvela me na dvoranski tenis.Utakmica 1: Ole Miss 5, ETSU 2moj muž

1. Anaelle Leclercq-Ficher / Ludmila Kareisova (OM) def. Bahodirova (ETSU) 6-3

2. Lilian Gabrielsen/Kelsey Mays (OM) def. Carvajal/Rivera (ETSU) 6-4

3. Emma Kate/Rica Zadori (OM) def. Alfaro/Alexandrova (ETSU) 6-2


Nalog za raskid: 3, 2, 1samci

Anael Leclerc-Fischer def. Laylo Bakhodirova (ETSU) 6-3, 5-7 [10-4]

Lyudmila Karisova (OM) poražena. Emilia Alfaro (ETSU) 7-5, 6-0
Fernanda Carvajal (Etsu) poraz 6-3, 6-1. Lilian Gabrielsen (OM) 6-4, 6-2
Daniela Rivera (ETSU) v. Kelsey Mays (OM) 4-6, 6-3, 7-6 (1)

Rica Zadori (OM) def. Ralitsa Alexandrova (ETSU) 6-3, 6-4

Emma Kate (OM) def. Yunwen Elisararas (ETSU) 6-1, 6-2


Redoslijed završetka: 6, 3, 5, 2, 1, 4Utakmica 2: Ole Miss 4, Sjeverna Alabama 0moj muž

Anael Leclerc-Fischer / Ludmila Karisova (OM) poražene. Paladini Jennings/San Mikel (Jona) 6-1

Emma Kate/Rica Zadori (OM) vs Going/Josić (UNA) 4-2 uf

Lilian Gabrielsen/Kelsey Mays (OM) def. Nicole Riley / No Player (UNA) wd


Nalog za raskid: 3, 1samci
Anael Leclerc-Fischer (OM) protiv Martine Paladini-Jennings (UNA) 6-4, EU

Lyudmila Karisova (OM) poražena. Valeria San Mikel (Yona) 6-0, 6-2

Lilian Gabrielsen (OM) protiv Kalais Going (UNA) 6-4, 2-0 uf

Kelsey Mays (OM) def. Nicole Riley (SAD) 6-0, 6-0

Emma Kate (OM) protiv Anne Gusek (UNA) 6-2, 5-0 uf

Rica Zadori (OM) def. Nema igrača (UNA) wd


Završni redoslijed: 6, 4, 2Dupla nevolja
Rebelsi su pobijedili u sva četiri meča parova tijekom prvog vikenda meča parova. Par Leclercq-Ficher i Kareisova završili su i dobili oba svoja meča na prvom mjestu.


Leclercq-Ficher i Kareisova pobijedili su ETSU-ov tim br. 1 u parovima, 6-3. Kasnije tijekom dana, tim parova pobijedio je parove #1 Sjeverne Alabame, 6-1.Okruženje Karesova
Učenica druge godine ne samo da je pobijedila u oba meča parova, već je osvojila i bod u parovima za Rebelse protiv ETSU-a i Sjeverne Alabame.


Karisova je također upisala pobjedu nad ove dvije ekipe pobjedom u dva seta. U pobjedi nad ETSU-om, Karisova je pobijedila protivnicu sa 7-5, 6-0 i osvojila drugo mjesto u singlu. Kasnije je češki reprezentativac pobijedio drugog igrača u singlu, Sjevernu Alabamu sa 6-0, 6-2.visoke liste
starci na popisu, Lilian Gabrielsen I Kelsey MaysNa turniru je briljirao. Gabrielsen je postigao 8-6 u pojedinačnoj konkurenciji, uključujući dvije pobjede nad protivnicima s nacionalnog ranga i drugoplasirani na ITA prvenstvu južne regije. Dobila je ponudu za ITA jesensko državno prvenstvo i zauzela 89. mjesto na najnovijoj ITA ljestvici pojedinačno. Mize trenutno drži rekord singlova 9-6 ove sezone


Zajedno u paru sastavili su rekord parova 3-3. Gabrielsen je imao ukupni rezultat 4-6 u parovima, a Miz ukupni rezultat 5-6 u parovima.Novi dodatak
dodao je Rebel Emma Kate Od njemačkog Rammelsbacha do proljetne liste. Kette je potpisao s Ole Miss još u studenom s ciljem proljetnog igranja. Sakupila je ukupni rekord singlova od 12-9 prije nego što se pridružila Ole Miss.


U svojoj prvoj akciji s Rebelsima, Kette je ostvarila svoju prvu pobjedu u parovima sa Zadori i pobijedila u singlu. Kate je pobijedila u dva seta, 6-1, 6-2.Pojačanje ekipe: GIVEAWAY MAJICA
Obožavatelji koji prisustvuju utakmici u utorak između Rebelsa i Memphisa dobit će besplatan ženski teniski dres.Pratite buntovnike na društvenim mrežama
Za više informacija o Ole Miss Women’s Tennis, pratite Rebels na Twitteru na @OleMissWTennis, na Facebooku na OleMissWTennis i na Instagramu na OleMissWTennis. Također pratite trenera Beyersa na Twitteru, @MarkBeyers.


Source link

Leave a Comment