Ženski tenis otvara dvostruku sezonu u Kentuckyju


Champaign, Illinois – Ženski tenis Illinoisa trebao bi otvoriti svoju dual sezonu 2023. rano na gostovanju u Kentuckyju u nedjelju ujutro. Akcija je zakazana za početak u 9 ujutro po lokalnom vremenu iz Hilary J. Boone Indoor Tennis Center u Lexingtonu, Kentucky.

Ulaz je slobodan za javnost. Navijači izvan Lexingtona mogu pratiti statistiku uživo ili gledati uživo na Track Tennis.

Illinois ima 0-3-1 svih vremena protiv Wildcatsa, a posljednji susret je 6. veljače 2016.

Bilješke Eleni

Trener Evan Clark On je u svojoj sedmoj godini kao glavni trener Illinois Women’s Tennis i drži ukupni double-double rekord od 97-67 (. 591) i ima 50-25 (. 667) u igri Big Ten.

Illini izlaze iz sezone 16-9 s rekordom Big Ten 8-3 u sezoni 2021.-22.

Illinois je vratio sedam od svojih osam igrača iz prošle sezone, uključujući i seniore Emily CasatiI Josie Fraser I Ashley da; Stolarija Kate DeYoung; i studenti druge godine Keda FerrariMegan Hauser, W Cassia Tripper. Illini je također poželio dobrodošlicu novom učeniku Violetta Martinez za tim. Svaki od osam Illinija putovat će na utakmicu.

Sljedeći

Sljedeći vikend, Fighting Illini će ići u Raleigh, Sjeverna Karolina na ITA Weekend, koji je NC State domaćin od 28. do 29. siječnja. Illinois će igrati protiv Wolfpacka u subotu 28. u 10 ujutro. CT prije susreta s Vanderbiltom ili Furmanom 29. siječnja.

Source link

Leave a Comment