Ženski tenis: Škoti iduću sezonu počinju za vikend


Sv. PAUL, Minnesota – Ženski teniski tim koledža McAllister započinje sezonu dvomečom bez konferencije protiv Sveučilišta Wisconsin-Superior 4. veljače u teniskom centru Baseline, s početkom u 18:30.

Macalesterov sljedeći vikend sastojat će se od dva parova, jednog protiv MIAC rivala St. Scholastica 10. veljače i izvankonferencijskog rivala Northwestern University (MN) 11. veljače. Škoti će se 25. veljače sučeliti s Lowthersom. Dakle, MIAC igra od 3. do 4. ožujka, igrajući St. Catherine’s i Concordiju. Macalester će sljedeće proljetno putovati u Orlando za četiri para. Počevši od 13. ožujka, Škoti su se natjecali protiv Franklin and Marshall Collegea, Ohio Wesleyan 14. ožujka, North Central Collegea 15. ožujka i Ohio Northerna 17. ožujka.

Macalester će se vratiti u Minnesotu kako bi nastavio s konferencijskom igrom, koja počinje u Saint Mary’su 1. travnja. Sljedeći će igrati protiv Hamlinea 4. travnja, Bethela 12. travnja, Saint John’sa 15. travnja i Carletona 16. travnja. 18. i Gustav 23. u Haydencourtsu. Sezona kulminira MIAC doigravanjem koje je na rasporedu od 26. do 29. travnja.

Kliknite ovdje za pregled cijelog rasporeda Škota.Source link

Leave a Comment