Žrtvujete neželjene NFT-ove u moru iskupljenja.


Držite puno neželjenih NFT-ova? NFT-ovi gotovo bezvrijedni ili manje lijepi? Nemam pojma što sad s njima? Pa, zašto ne baciti kockice i žrtvovati ih moru iskupljenja i vidjeti što će se dogoditi?

Sea of ​​​​Redemption (SoR) prvi je veliki pohod hvaljenog umjetnika Shezada Dawooda u NFT prostor nakon suradnje sa Zienom, Web3 umjetničkom platformom koja predstavlja pionir decentraliziranih sustava za umjetničke kolekcije kao što su ekspanzivni NFT-ovi: Digitalna umjetnička djela s mogućnošću dohvaćanja fizički ekvivalentnih umjetničkih djela.

Oslanjajući se na podrijetlo života, oceanske ekosustave, duboka vremena, evoluciju i mitološke početke, kao i hijerarhijske sheme financija i okoliša, kult kriptografije i krah NFT tržišta, prošireni NFT PFP projekt (profilna fotografija) kombinira Davidovu umjetničku viziju s inovativnim kriptografskim mehanizmima. SoR je jednako složen svijet mašte i interaktivna igra: to je u konačnici priča o podrijetlu, žrtvi i iskupljenju.

Žrtvujete neželjene NFT-ove u moru iskupljenja.
More iskupljenja od Shezada Daouda

nimfe

More iskupljenja Nastanjuju ga The Mermes, stanične sluzave plijesni koje prethode evoluciji životinja 1,4 milijarde godina. Ova uglavnom altruistična neonska morska stvorenja nalik amebama, koja su svjedočila usponu i padu carstava prije pojave čovječanstva, promatrala su našu najnoviju evoluciju i NFT opsjednutost iz dubina vode i sada izranjaju kako bi pomogla u čišćenju naših dekadentnih grijeha . Sirene putuju u novčanike sudionika na jednom od deset morskih stvorenja — uključujući kitove, dupine, hobotnice, ribe i plankton, među ostalima — u oceanskoj klasifikaciji koja je paralelna prehrambenom lancu za vlasnike bitcoina.

Sirene se razvijaju kako se kreću u hijerarhiji od bezobličnih primitivnih do antropomorfnih bića. Ručno ih je nacrtao David, prije nego što ih je animirao Zen suradnik Gabriel Stones, ova konceptualno i estetski raznolika bića nadahnuta su Davidovim širokim utjecajima i idejama, dok su također povezana sa središnjom temom morskog okoliša u njegovoj praksi.

Kako funkcionira SoR?

Glavni likovi u SoR-u su 1009 Mermesa, od kojih su 979 Basic Mermesa, 27 Special Mermesa i 3 Super Special Mermesa.

Faza 1: Portfelj oporavka. Na mreži se upućuju pozivi da se žrtvuju NFT-ovi slanjem u Redemption Wallet duboko zakopan u Ponoćnoj zoni oceana.
Uskoro će biti otkriveno više faza.

Izlasci i milosrđe Redemption Wallet otvoren: uto 7. veljače – uto 21. veljače Popis dopuštenih kovanica: Srijeda, 22. veljače 2023. Commons mint: četvrtak, 23. veljače 2023.

10% prihoda donira se dobrotvornim organizacijama za istraživanje i očuvanje oceana putem Shezadove neprofitne organizacije Leviathan.

O umjetniku

Shezad Dawood (r. 1974., London, živi i radi u Londonu) radi u disciplinama slikarstva, filma, neona, skulpture, performansa, virtualne stvarnosti i drugih digitalnih medija kako bi postavio glavna pitanja naracije, povijesti i utjelovljenja. Koristeći proces uređivanja kao način za istraživanje značenja i oblika, njegova praksa često uključuje suradnju i dijeljenje znanja, mapiranje višestruke publike i zajednica kako bi se stvorila bogata slojevita umjetnička djela za istraživanje struktura i okruženja.

Odabrane zbirke uključuju Guggenheimovu; Zbirka umjetničkog vijeća; Tate. UBS. LACMA, Los Angeles; Nacionalna galerija Kanade; Vladina umjetnička zbirka, UK; Zbirka umjetnina Vlade SAD-a; British Museum, London; Sharjah Art Foundation; Muzej umjetnosti Kiran Nadar, Delhi; Rubin Museum of Art, New York; Muzej u Dohi

O Zainu

Zien je Web3 platforma koja omogućuje novi način proizvodnje i prikupljanja suvremene umjetnosti kao proširenih NFT-ova: umjetnost na lancu koja se može zamijeniti za fizičke kopije. Ono što zen naziva umjetnošću u 2,5 dimenziji. Eksperimentalnom suradnjom s najvažnijim umjetnicima današnjice Zien mijenja način na koji publika usmjerena na budućnost pristupa i prikuplja umjetninama dostupnim u muzejima. Idite na @zienzienbot na Telegramu i pritisnite Start da biste se pridružili. Ako se pridružite Zien botu na Telegramu, bit ćete obaviješteni kada se objave nove nagrade, kao i otključati pristup online/offline grupama i događajima. Zien bot će vas voditi kroz prethodna, živa i nadolazeća ispadanja, dok će vam također pomoći da iskujete i dohvatite proširene NFT-ove.

kategorije

oznake

Autor

Mark Westall

Mark Westall je osnivač i urednik časopisa FAD. Osnivač i suizdavač časopisa Art of Conversation te osnivač platforme worldoffadSource link

Leave a Comment